• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Eğitim olmazsa temizlikte olmaz

Eğitim olmazsa temizlikte olmaz
İleri sürüş tekniği eğitimi kursuna katılan 80 çöp kamyonu şoförü başarı sertifikalarını Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin?in elinden aldı. İnsan emeği olmadan işlerin sadece teknolojiyle yürütülemeyeceğini belirten Başkan Şahin, teknolojiyi kullana

Pendik Belediyesi tarafından çöp kamyonu şoförlerine yönelik 5 gün boyunca verilen ileri sürüş tekniği eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan 80 şoförü, başarı sertifikası aldı. Güllübağlar Afet koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törenle şoförler, sertifikalarını Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in elinden aldı.

Temiz bir şehir ortaya koymak için önemli işler yaptıklarını belirten Başkan Şahin, atık yönetiminde özellikle evsel atık konusunda ciddi anlamda yol kat ettiklerini ifade etti. Bugün yer altı çöp konteyneri sayısında yüzde 20’lerde olduklarını; beş yıl süre içerisinde şehrin tamamına yer altı çöp konteynerini kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Şahin; “Geri dönüşümü tamamen kendimiz yapmak istiyoruz. Birlikte çalıştığımız geri dönüşüm firmaları değerli olanları topluyor. Zaman içerisinde bunu kendimiz toplayacağız. Tesis ve teknik altyapı için hazırlıklarımız sürüyor. İleriki yıllarda atığı kendimiz yöneteceğiz.”dedi.

Her işin başı eğitim

Temizlik konusunda tüm teknolojik yenilikleri ve makineleri yakında takip ettiklerini ve bünyelerine katmaya çalıştıklarını belirten Başkan Şahin, insan emeği olmadan da bu işin sadece makineyle olamayacağına vurgu yaptı. Başkan Şahin şöyle devam etti: “Biz insan emeği olmadan bu işin sadece teknolojiyle olmayacağını söylüyoruz. Ancak bu teknolojiyi kullananların da bunları iyi öğrenmeleri, eğitimli olmaları şart. Teknolojiyi ne kadar iyi kullanırsanız işlerdeki verimliliğimiz de o kadar artar. Eğitimlere hassasiyet gösteriyoruz. Eğitimlerimiz devam edecek. Her işin başı eğitim.”dedi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113