• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Can kulağıyla dinliyor!

Can kulağıyla dinliyor!
AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, eski teşkilat mensupları ziyareti kapsamında Pendik eski Teşkilat Başkanı Salih Varlıbaş'ı işyerinde ziyaret etti.

Varlıbaş Ailesi'ne ait olan Karadeniz Demir İşletmesine gelen Ahmet Cin, burada yönetim kurulu başkanı Salih Varlıbaş ve yönetici Selçuk Varlıbaş'la sohbet etti.

Bir saatten fazla başbaşa görüşen AK Parti Adayı Cin ve Salih Varlıbaş karşılıklı iyi dilek temennilerinde bulundu. AK Parti Ailesi'nin her daim birlik ve beraberlik içerisinde olduğuna işaret eden Ahmet Cin, özellikle seçim dönemlerinde bu birlikteliğin daha da pekiştiğini söyledi.

1-014.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Beka Seçimi " açıklamasına da dikkat çeken Ahmet Cin, " Tüm kardeşlerimiz AK Parti'nin başarısı için sımsıkı kenetlenmiş durumda. Ziyaret ettiğim her AK Partili teşkilat mensubu kardeşim gönülden desteğini ifade ediyor. Sayın Salih Varlıbaş ve ekibi de partimize ve şahsımıza olan desteğini yineledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim birlikteliğimiz, davamız mezara kadardır."diye konuştu.

2-012.jpg

İşadamı ve eski AK Parti Pendik Teşkilat Başkanı Salih Varlıbaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Ahmet Cin Ağabeyimiz oldukça güzel çalışıyor ve olumlu bir izlenim bırakıyor. Sahada oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Desteğimiz kendisiyle beraberdir. Şahsına bazı tavsiyelerde bulunduk ve bizi can kulağıyla dinledi. Olması gereken de buydu. İnsanlarımıza dokunmak, gönülllerine girmek çok önemlidir. Ahmet Bey'de bunu gayet güzel başarıyor. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşaAllah 31 Mart akşamı yeni bir zafere daha birlikte imza atacağız."diye konuştu.

11-012.jpg

21-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113