• BIST 10268.58
  • Altın 2437.435
  • Dolar 32.2305
  • Euro 34.7462
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Çalışmalarımızı sabote edenler var

Çalışmalarımızı sabote edenler var
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mimarsinan Mahallesi'nde halk meclisi düzenledi. Halk Meclisinde konuşan Başkan Yazıcı, 726 Ada?da yaşanan hukuki sürecin art niyetli insanlar tarafından suistimal edildiğini söyledi. Yazıcı, ?Tuzla?da problemli tek

 

Yazıcı: İyi niyetle çözüm için çalışıyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mimarsinan Mahallesi’nde Halk Meclisi toplantısı düzenledi. Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Funda Oktay, Av. Mehmet Çelikel, Dr. Turgut Özcan ve birim müdürleri ile birlikte toplantıya katılan Başkan Yazıcı, hizmetlerini ve projelerini anlattı.

Mahalle sakinlerinden gelen yoğun talepler üzerine Şifa AVM’nin halkın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak bir kompleks şeklinde yapılacağını belirten Başkan Yazıcı, Spor Salonu’ndaki çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Başkan Yazıcı, Tuzla merkez ile Mimarsinan Mahallesi arasındaki ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için İETT’nin yeni hat koyacağını söyledi. Tuzla Belediyesi’nin Şifa Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki prestij caddesindeki çalışmaları tamamladığını belirten Başkan Yazıcı, İBB tarafından Mimarsinan Mahallesi Emiroğlu Caddesi’nde yapılan çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. 

Gecekondu Islah Projesi Türkiye’de Bir İlk Olacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mimarsinan Mahallesi dere çevresindeki ıslah projesinin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. “Türkiye Cumhuriyeti’nde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Gecekondu problemini net yaklaşımla çözüme kavuşturduk” diyen Başkan Yazıcı, “Dere çevresindeki gecekondularda yaşayan vatandaşlarımızın yeri hazır. Allah muhafaza yarın öbür gün buralara sel basmadan, üzücü bir olay olmadan gidin yeni evlerinizde gönül rahatlığıyla oturun” dedi. 

726 Ada’da Kararı Yargı Verecek 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşların 726 Ada’daki hukuki süreç ile ilgili sorularını yanıtladı. Söz konusu yerin 1962 yılından beri 3 kişilik aile ve devlet arasında mahkemelik olduğunu hatırlatan Başkan Yazıcı, “Burada hukuki bir süreç devam ediyor. Bağımsız yargı, bu konudaki kararını verecektir ama bir takım art niyetli kişiler “Belediye Başkanı isterse bu sorunu çözer” diye dedikodu yapıyor. Bunlar art niyetli, vatandaşlarımızı kandırmaya çalışan kişiler. Maalesef iyi niyetli çözüm çabamızı, kötü niyetle sabote etmeye çalışanlar var” dedi.

Tuzla’da ihtilaflı tek yerin 726 Ada olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Bir arsa üzerinde işlem yapabilmemiz için, tapuda mülkiyetin belli olması lazım. Belediye, tapuda mülkiyeti olmayan bir yere çivi bile çakamaz, çaktıramaz. Yargı kararını beklediğimiz için bir şey yapamıyoruz” şeklinde konuştu.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113