• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Bu ziyarette neler konuşuldu?

Bu ziyarette neler konuşuldu?
Saadet Partisi Pendik İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçimlerin konuşulduğu ziyarette, AK Parti hükümetine ve Pendik Belediyesi'ne yoğun eleştiri getirildi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlilik başladı. Her zaman olduğu gibi Saadet Partisi yine en aktif siyasi parti olarak dikkat çekiyor ve 2014 yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret eden Saadet Partisi Pendik İlçe yönetim kurulu, önceki günde MHP pendik İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Ahmet Türkcan Başkanlığı'ndaki SP heyeti, İsmetpaşa Caddesi'ndeki MHP İlçe Merkezi'nde ilçe başkanı Erdinç Kılıç ve beraberindekiler tarafından kaşılandı. MHP ilçe başkanının makamına geçen partililer, siyasetin en önemli gündemi olan İmralı görüşmleri ve yerel seçimleri değerlendirdiler.

Hükümetin teröristlerle masaya oturmasını sert bir şekilde eleştiren MHP ve SP yöneticileri, önemli bir hata yapıldığı görüşünde birleştiler.

Sonaki gündem ise yerel seçimlerdi. Hem MHP hemde SP yerel seçimlerde iddialı olduklarına dikkat çektiler. MHP İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, Pendik'in 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetildiğini, değişimin kaçınılmaz olduğu ifade etti. Kılıç, AK Parti'nin Pendik'e verecek birşeyinin kalmadığına dikkat çekerek, "AK Partili arkadaşlarımız artık yoruldular. Fazla bir şey üretemiyorlar. Pendik Belediyesi'nde kan değişikliği şart. İnşaallah belediyeyi biz alacağız ve MHP belediyecilik anlayışını ve hizmetin nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz."dedi.

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan'da benzer görüşleri ortaya koyarak, " AK Parti'nin artık yorulduğu doğrudur. Çok fazla doğru düşünemiyorlar. Her alanda adam kayırmacılık almış başını gidiyor. Umumun menfaatlerinden çok şahsi menfaatlerin ön planda olduğunu gözlemliyoruz. Halkımızda olanların farkında. Tüm yanlışlara dur demek için, Milli Görüş Belediyeciliğini Pendik'te yeniden zafere taşıyacağız. Buna olan inancımız tamdır."dedi.




Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113