• BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Bu ülkenin menfaati neredeyse biz oradıayız

Bu ülkenin menfaati neredeyse biz oradıayız
Türk Ocakları Pendik Şube Başkanı Ahmet Kara, hiç bir siyasi partinin uzantısı olmadıklarını Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Türk Ocakları Pendik Şubesi’nin üyelerini buluşturan geleneksel sabah kahvaltılarından biri de geçtiğimiz Pazar günü dernek lokalinde yapıldı.

Kahvaltıya Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı ve Duyuru Gazetesi İmtiyaz Ümit Kahyaoğlu da davetli olarak katıldılar.

2004 yılından bu yana faaliyette olan Türk Ocakları Pendik Şubesi’nin başkanlığını Din Kültürü ve Ahlak öğretmeni olan Ahmet Kara yürütüyor.

Yönetim kurulu ise; Osman Ünal, İbrahim Coşkun, İlyas Tümer, Yusuf Erhan Karataş, Hasan Şirin, Atilla Sönmez, Orhan Urtaç, İbrahim Vedat Saraçoğlu, Ömer Faruk Çoban, Ömür Demirci, Kemal Koç, Arif Şanlı'dan oluşuyor.

Deneğin önemli aktivitelerinden biri de yıl içerisinde periyodik olarak, braşında uzman kişilerin katılımıyla üye ve vatandaşlara yönelik konferanslar organize etmek.

Türk Ocakları Başkanı Ahmet Kara, Türkiye'nin menfaatlerinin kendileri için olmazsa olmaz olduğunu, çalışmalarını bu prensip doğrultusunda yürüttüklerini söyledi. Ahmet Kara,zaman zaman geniş katılımlı programlar yaptıklarınıancak bunun için yer bulmakta güçlük çektiklerini belirtiyor. Başkan Kara “Derneğimiz herhangi bir siyasi partinin uzantısı değildir. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. Belediyemizden diğer derneklere gösterilen yakınlığı görmek istiyoruz.. Örneğin, konferansımız için, kültür merkezlerinin boş olduğu zamanlarda belediyemizden tahsis etmesini istedik. Bu konudaki yazılı dileklerimize yaklaşık iki aydır cevap alabilmiş değiliz. Bu durum bizi üzüyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113