• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Bu seçim değerlendirmesi çok konuşulur

Bu seçim değerlendirmesi çok konuşulur
Kaynarca ve Havalisi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, 1 kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Hüsamettin Elçi, 1 kasımın çok önemli mesajlar içerdiğini, milletin hem iktidar partisine, hemde vatandaşa çok açık mesaj verdiğini söyledi.

Elçi, açıklamasında şu görüşlere yerverdi, "

1Kasım Seçimleri her kesime önemli Mesajlar verdi 

İktidara: Sarı Kart

Muhalefete: Kırmızı

Ekonomiye: Yeşil Kart


Kasım seçimleri herkesime önemli mesajlar verdi. İktidarın artık ceketimi de koysam kazanırım anlayışı temelinden sarsılmıştır.

Sadece yol, Havaalanı, Fabrika tesisler yapmanın yetmeyeceği gönül yapmayanın vatandaşı hesaba katmayanın sınıfı geçemeyeceğini, gurura kibirle geçit vermeyeceğini kendini “Kaf” dağında görenlere karşı takınacağı tavrı açık, açık ortaya koymuş iktidar olmanın ve zirvede kalmanın ancak; halkın yanında ve halkın üslubunda olmakta istek ve taleplerine duyarsız kalınmaması gerektiğine dikkat  çekmiştir. İktidar partisine kendisine çeki düzen vermesi  ve partinin kuruluş formatına dönmesi için ihtar vermiştir.

Muhalefetin işini yapamadığını geçmişte verdiği görev ve sorumluluklarının üstesinden gelemediğini, olaylar karşısında takındığı bu uzlaşmaz tavrı üslubu beğenmediğini, hele hele Vatanın birliği ve bütünlüğüne yönelebilecek en küçük olumsuz söylem ve yaptırımlara karşı göstereceği reaksiyonu ortaya koymuştur.

Türkiye’nin yapıcı, akılcı ve tutarlı muhalefete ihtiyacının  olduğunu, ancak bu ihtiyacı karşılayabilecek kapasite ve yeteneğe sahip tek bir muhalefet partisinin dahi olmadığını tabiri caizse sandıklardan haykırmıştır.

7 Haziran seçim neticelerinin uçurumun kenarına getirdiği ekonomiyi 1.Kasım seçimleriyle  o uçurumun kenarından çekip almış, piyasalara rahat bir nefes aldırmıştır.

Dövizin ani yükselişinin turizmin ve ihracatta rekabet gücümüzü zayıflattığı, dünyadaki olumsuz gidişin etkisi altına giren ve direncini her geçen gün daha fazla kaybeden Türk ekonomisine güveni geri getirmiştir.

1 Kasım seçim neticeleri,  bil hassa küçük esnaf ve dar gelirli aileler için umudun yeniden yeşermesi olmuştur.

Vatanıma Milletime  ve Ümmeti mümine hayırlı olmasını niyaz ediyorum"



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113