• BIST 10625.8
  • Altın 2477.397
  • Dolar 32.2497
  • Euro 34.9968
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Bu Pendikspor iş yapar

Bu Pendikspor iş yapar
Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan Pendikspor, bu sezona hayli iddialı hazırlandı.

Pendikspor'u Kızılcahamam kampında kulüp başkanı Sami BAYRAM, yönetim kurulu üyeleri Nurettin KARAKAYA, Serkan ÖZER,  Murat AÇIK ve yerel basın birlikte ziyeret etti.

 

Sami Bayram başkanlığındaki yöneticiler, teknik direktör ve futbolcular birlikte basının karşısına geçerek 13 günlük kamp süresini değerlendirdilerve hedeflerini anlattılar.

 

Basına tek tek tanıtılan futbolcular, Altay'la oynayacakları maç için hazırlık yaparken başkan ve teknik heyet basın toplantısı düzenledi.

 

Pendikspor Başkanı Sami Bayram, yaptığı açıklamada; İnegöl, 1461 Trabzon, Kartalspor, Balıkesirspor ve Beylerbeyispor'dan 5 yeni trasferin yanısıra 2 futbolcuda altyapıdan A takıma yükselttiklerini böylece  7 yeni isimle kadroyu güçlenderdekleni ifade etti.

 

Başkan Bayram, bu sezon her futbolcunun alternatifinin bulunduğunu formanın bundan böyle arslanın ağzında olduğunu,, iyi futbol oynayanın forma şansı bulucağını aksi halde Pendikspor Formasını giymenin öyle kolay olmadığını herkesin bilmesi gerektiğini belirtti

 

Bayram, iyi bir takım kurduklarını mevcut kadroyla kimsenin mazeret üretme şansının kalmadığın hedeflerinin ptt birinci lig olduğunu diğer tüm neticelerin kendilerince başarısız sayılacağını söyledi.

 

Pendikspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, başkanın konuşmalarını ve hedeflerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydederek," Yeni trasferler, altyapıdan gelenler ve eskiler kısa sürede bir uyum sağladılar. Bu uyum teknik heyet olarak bizleri hayli memnun etti. Bu sezon şans faktörü bizim yanımızda olursa büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Pendik halkına sporu ve sporcuyu sevdireceğiz. Bunu yapacak güç ve kapasite takımımızda mevcuttur."

 

Teknik Direktör Alparslan, bu yılki kamp yerinin ve programının önemine vurgu yaparak Kızılcahamam Patalya Otel kampını futbolcular üzerinde moral ve motivasyon açısından olumlu etkiler bıraktığını da sözlerine ekledi.

 

Basın toplantısının ardından yapılan fotoğraf çekimi sonrası, 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan, şampiyonluk parolasıyla yola çıkan İzmir’in en köklü kulüplerinden Altayspor'la hazırlık maçı yapıldı.

 

Maça çok iyi başlayan ve tecrübeli teknik adam Ümit Kayıhan’ın çalıştırdığı Altayspor’a zor anlar yaşatan Pendikspor ilk yarının son saniyelerinde penaltı golüyle 1-0 mağlup duruma düştü.

İkinci yarıya yine hızlı ve arzulu başlayan Pendispor, atak üstüne atak geliştirmesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamıyordu. Oyuncu değişiklikleri ile canlanan Kırmızı Beyazlılar, rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu baskı beraberinde penaltı kazandırdı. Pendikspor, penaltı golüyle eşitliği sağladı. Karşılaşma karşılıklı penaltı golleriyle 1-1 sona erdi.

 Böylece Pendikspor yapmış olduğu 4 hazırlık maçında da yenilgi almadı.





















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113