• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Belediyede üç hilalli rozet olacak

Belediyede üç hilalli rozet olacak
MHP Pendik İlçe Başkanı İbrahim Çam, yerel seçimlerdeki asgari hedeflerinin Pendik Belediyesi Meclisi'ne girmek olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor. Partinin çiçeği burnuna genç ilçe başkanı İbrahim Çam, asgari hedeflerinin Pendik Belediye Meclisine üye sokabilmek olduğunu, niahiyi hedefin ise belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Aday göstermiş olmak için aday göstermeyeceklerini, toplumun tüm kesiminin kabul edeceği bir adayla seçim sahnesinde olacaklarına dikkat çeken İbrahim Çam, " Pendikli olan, vizyonu, misyonu iyi bir adayla seçmenlerimizin karşısına çıkacağız. Dik ve onurlu duracağız. MHP'nin var olduğunu hissettireceğiz. Önümüzdeki dönem üç hilalli rozet taşıyan arkadaşlarımız Pendik Belediye Meclisi'nde olacaklar. Bizim olduğumuz mecliste; adaletsizlik, adam kayırma olmayacak. Her şey hakkaniyetli bir şekilde gerçekleştirilecek. Hiç bir olumsuzluğa asla göz yummayacağız. "dedi.

MHP'lilerin hiç bir zaman sokak hareketlerinde yer almayacaklarının da altını çizen İBrahim Çam, " MHP sokak siyaseti yapmaz. Bütün amaçları bu ülkenin çocuklarını sokaklara çıkarmak olan derin odaklara asla malzeme olmayız. Şayet biz sokaklara çıksaydık, Başbakan Fas'tan ülkeye döemezdi. MHP, bu ülkenin sigortasıdır, olmazsa olmazıdır."dedi.

Pendik'teki yeni ilçe yönetiminin bir kadro hareketi olduğunu da vurgulayan MHP İlçe Başkanı, " Pendik ilçe teşkilatımız 45 kişilik yönetim kurulundan oluşuyor. Arkadaşlarımızdan 34'ü üniversite mezunu. Sekiz yönetim kurulu üyemiz ise yüksek lisans mezunu. MHP'yi en iyi şekilde temsil edecek olan kadro şuan iş başındadır." şeklinde konuştu.

Pendik Belediyesi'nin icraatlarını beğenmediğini, ilçedeki bir çok sorunun henüz çözüme kavuşturulamadığını da söyleyen ilçe başkanı Çam, " Sahildeki ışıkta durup o kokuyu çekmek zorunda değilim. Misafirimle sahilden geçmekten utanıyorum. Bu sorunu çözemeyen bir belediye yönetimi düşünemiyorum. Martılar bile Pendik'i terketti. Bulunduğum bir çok ortamda sahildeki çirkin koku yüzümüze vuruluyor. İnanın utanıyorum." diyerek  beediye yönetimine eleştiride bulundu.

MHP liderlik Okulu mezunu da olan İbrahim Çam, adaylık noktasında üç isimle görüştüklerini söyledi. Sorularımızı içtenlikle yanıtlayan MHP ilçe başkanına başkan yardımcısı Ali Esenboğa'da eşlik etti.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113