• BIST 9994.19
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Bekar Bayram'a gün sayıyor

Bekar Bayram'a gün sayıyor
13 Ekim Cumartesi günü Ada Tesislerinde gerçekleşen Kahvaltılı Toplantıya 150 kadar partili katıldı. Toplantı, Bayram Bekar?ın Aday Adaylık çalışmasına destek veren mahalle örgütlerindeki çalışma arkadaşlarıyla gerçekleştirildi.

Bayram Bekar, küçük bir çekirdekten büyük ve birlikte hareket eden bir yapıya eriştiklerini, bu yapının tüm çalışmaları organize eden bir iskeletinin olduğunu belirtti. Pendik’i yedi bölgeye ayıran; E-5’in altında iki ve üstünde beş bölge olarak planlanan çalışmaların, her bölgeyi idare eden komitelerin yönetiminde verimli sonuçlar verdiğinin altı çizen Bekar, “bu organizasyonun büyüdükçe Pendik için yeni bir umudun filizlerini yeşerttiğini” belirtti.

Aday adaylığı kampanyasının, artık yalnızca kendisinin kampanyası olmaktan çıktığını, temsil ettikleri anlayışın cisimleştiği örgütlü bir yapıya dönüştüğünü vurgulayan Bekar, sürecin bu kadar iyi organize edilmesinde bu örgütlü anlayışın izlerinin olduğunu ifade etti. Bekar konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün üzerimizdeki temel görev, bu örgütlü bilinci daha üst noktalara sıçratacak hamleleri yaparak Pendik Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi saflarına kazandırmaktır. Pendik, iyi bir çalışma, örgütlü bilinç ve kolektif liderlik ile kazanılacaktır. Siyaset mühendislerinin ve populist politikaların mucizeler yaratmasını umanları büyük hayal kırıklıkları beklemektedir. Pendik, Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel değerlerini ifade eden, çağdaş, dayanışmacı ve çalışkan bir anlayışla kazanılabilir. Birlikte çalıştığımız arkadaşların kısa sürede gösterdikleri verimlilik ve çalışkanlık, söylediklerimizi ispat eden en önemli dayanaklardır.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda anlayışımızı doğrudan yansıtan politik bir dil kullanıyoruz. Kullandığımız dilin, partimizi ve bizi temsil etmesini çok önemsiyoruz. Seçimi kazanırsak örgütümüzün gücüyle kazanabileceğimizi biliyor ve örgütümüzün sarfettiği emeğin bizim en yüce değerimiz olduğunu dile getiriyoruz.

Gittiğimiz her yerde, Taksim Direnişinin tüm önermelerini sahiplendiğimizi belirtiyor ve aklımızdaki Pendik’i çağdaş değerlerle yeniden düzenleyeceğimizi belirtiyoruz. Bu nedenle kampanyamızda cilalanmış projeleri değil anlayışımızı öne çıkartıyoruz. Pendik’i çağdaş, yaşanılır bir kente dönüştürmek istiyoruz. Sanatın ve kültürün insanların kendisini yeniden ürettikleri temel alan olduğunu biliyor ve tüm anlayışımızı bu gerçekler üzerine inşa ediyoruz.

20 yıldır sömürülen kandırılan ve oyalanan Pendik’lilerin tapu sorununu çözecek birikime sahibiz, kadrolarımız var. Bu konuda uzmanlaşmış partililerimizin bilincine ve yeteneklerine güveniyoruz.  Ayrıca bu sorunları çözen CHP Belediyeleri önümüzde model olarak duruyor. Halkçı ve sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz.

Biz, Pendik’te bir eğilim yoklaması istiyoruz ve Pendik’i temsil edecek adayın da bu eğilim yoklamasında ilk sırada yer alması gerektiğini vurguluyoruz. Örgütü, örgütün emekçilerini ve ilkelerimizi savunabilecek bir anlayışın ancak bu şekilde başarılı olabileceğini biliyoruz.”

Bayram Bekar’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Bekar, konuşmasını bitirirken, toplantının bir değerlendirme toplantısı olduğunun altını çizerek, çalışma arkadaşlarının değerlendirmelerini, eleştirilerini ve önerilerini almak istediğini belirtti.

Her arkadaşın kendisine bir ajanda oluşturmasını isteyen Bekar, tüm parti üyelerini harekete geçirecek bir iletişim ağını oluşturmalarını bunu da kayıt altına almaları gerektiğini ifade etti. Kitleselleşmiş örgütlü bir yapının karşısında hiçbir gücün duramayacağını belirten Bekar, “bu kampanya kolektif bir kampanyadır, sahip çıkmak isteyen herkesin paydaşı olduğu bir anlayıştır, Pendik için elimizden gelen çabayı ve çalışkanlığı göstereceğimize, hiçbir arkadaşımızın emeğini unutmayacağımıza söz veriyor, saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Toplantı katılımcıların söz alarak değerlendirmelerde bulunması, soruların yanıtlanması ve yapılacak çalışmaların neler olması gerektiğiyle ilgili önerilerin kayıt altına alınmasıyla son buldu.

 











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113