• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

BBP PENDİK'E ÇIKARTMA YAPTI

BBP PENDİK'E ÇIKARTMA YAPTI
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın TOPÇU BBP Genel Başkan yardımcısı Osman Tüfekçi, BBP Genel Sekreter yardımcısı Ahmet Türk, MKYK üyeleri Bayram Bilgin, Nihat Külünkoğlu, BBP İstanbul İl başkanı Bayram Karacan ve İl yönetimi ile BBP Ankara İl Baş


Açılışta mahalle halkına ve partililere hitap eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu “ Büyük Birlik Partisi; milletimizin hassasiyetle benimsediği ve koruduğu kavramları siyasi getiri konusu yapmadan, siyasi ve beşeri zaaflarını örtmek için inançlarını bir kalkan gibi kullananlar gibi davranmadan bu milletin iktidarını inşaallah gerçekleştirecektir. Burada açtığımız mahalle temsilcilikleri projesi, vatandaşlarımızla aramızdaki tüm engelleri kaldırmayı hedefleyen projelerdir. Yaklaşan seçim atmosferine şimdiden girdik. İleride yapacağımız medya planlamaları yanında, bire bir vatandaşla münasebetlerimizi arttıracak mahalle temsilcilikleri projesini çok önemsiyorum. Böylelikle İstanbul’un kılcal damarlarına giriliyor. İstanbul İl Başkanlığımızın bu örnek teşkilat çalışmalarının diğer il teşkilatlarımıza da örnek olmasını diliyorum… Her çaba, taşın altına el koyacak her faaliyet olumlu anlamda karşılığını bulur. Zaman konuşmak zamanı değil iş zamanı… Zaman lafta kalan fason projeler üretme zamanı değil, projeleri hayata geçirecek eylemi ekip ruhu ile gösterme zamanıdır.  Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun 40 yıllık davasındaki bakış açısından hareketle siyaset yapmaya çalışıyoruz. Biz dik durarak, doğruyu söyleyerek, milletle beraber milletin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz. Gerekirse 73 milyonun tek tek yakasından tutup, yüzünü çevirip, milletin davasını tek tek anlatacağız. Çaba bizden başarı Allah’tandır”dedi
 
Bir partinin mahalle temsilcisi, köy temsilcisi, sokak temsilcisi olmadan seçimde başarılı olamayacağını ifade ederek, bu temsilcileri şimdiden sandık başında görevlendirmek amacıyla belirlemek gerektiğini söyledi. Önceki seçimde partisine 964 bin oy kullanıldığını, ama 134 bin küsur oylarının iptal edildiğini savunan Topçu, bu durumun bahsettiği temsilcilerin eksikliğinden kaynaklandığını ifade etti.
 
Yalçın Topçu Şöyle devam etti: Bugün artık Muhsin Yazıcıoğlu kadroları olarak, milletimizin nazarındaki kıymetli konumun ve güzelliklerin farkında olarak şanlı iktidar yürüyüşümüzü hızlı adımlarla sürdürüyoruz. 21 belediyesi olan ve 1 milyon oy almış bir siyasi parti olarak BBP, milletimize hizmet noktasında projeleri ve kadrolarıyla her zaman gündemde olacaktır. BBP, milletimizin geleceğine kurulacak kirli oyunları bozmak ve milletimizin makus talihini değiştirmek için daha fazla çalışıp, daha kararlı bir irade göstermeye devam edecektir. İnşallah milletimizin muktedir iktidarını sağlayarak ve Türkiye’yi bölgesinde öncü ülke yaparak, insanımızı da güvenlik, özgürlük ve refah içinde yaşatacağız. İnsanlarımız arasında hiçbir etnik veya mezhebi farklılık gözetmeksizin ay yıldızlı al bayrak altında kaynaşmış ve birleşmiş güçlü Türkiye ideali için mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.
 
İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan yaptığı konuşmasında; “Tek hedefimiz mahallelerde teşkilatlanmak bunun içinde ‘ARTIK, YUSUFLAR KUYUDAN ÇIKSIN’ diyoruz. 3 OCAK’ta Cevahir Otel’de gerçekleştirdiğimiz muhteşem programdan sonra bu projenin bir ivme yakaladığını görüyorum. İnanıyorum ki yaptığımız bu çalışmalar Büyük Birlik Hareketine çok şey kazandıracaktır. Biz İstanbul İl yönetimi olarak şu sorumlulukla hareket ediyoruz: Genel merkezimiz ve taşra teşkilatlarımız, yöneticilerimizin çocuklarının süt paralarından kestikleri paralarla bugüne kadar geldi ve böyle devam edecek. İşte biz bu sorumluluğu düşünerek ‘MAHALLE TEŞKİLATLARI’ çalışmasını başlattık. Çünkü biliyoruz ki biz bu şekilde İstanbul’un bütün kılcal damarlarına girmiş olacağız ve buradan kazanacağımız ivme bu Anadolu’ya da yansıyacaktır. Onun için aşkla, şevkle bu projeyi sahipleniyor ve yoğun emekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah her ilçemizde en az bir mahalle temsilciliği açacağız... Büyük Birlik Partisi İstanbul’da artık sokaklarda, caddelerde, mahallelerde olacak. Bundan sonra bütün kamuoyu Büyük Birlik Partisi’nin yükselen performansını görecek ve önümüzdeki dönem Muhsin Yazıcıoğlu’nun kadroları Türkiye’yi yönetecektir.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113