• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Bahçeli'den çok sert açıklamalar!

Bahçeli'den çok sert açıklamalar!
Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli Elazığ'da, "Cumhur ittifakı içinde EYT çözülecek" diyerek, "Geçim sıkıntısının farkındayız. Ancak enflasyon çıktığı gibi inecektir. Bizler her zorluğu aşacak inanca sahibiz." açıklamasında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli Elazığ'da "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Elazığ Türkiye'ye nam salıyor, heyecanımıza heyecan katıyor. Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Tüm ilçelerini en halisane selamlarımı gönderiyorum. Yanı başımızda dimdik duran Harput'u selamlıyorum. Çayda çıra ile oynayıp delilo ile gülenleri selamlıyorum. Dostluğun simgesi Gakkoşları kalpten selamlıyorum.

Zalimlere boyun eğmeyecek, hainlerin tutsağı olmayacağız. Şirret oyunlarını bozacağız. Karanlık senaryolarını yırtıp atacağız.

Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Türkiye hepimiz buradayız. Niyaz ederim ki ayağınıza taş değmesin. Allah sizleri kem gözlerden korusun kollasın. Bu meydanda daha iyisini yapma şevkini bizlere aşılayan siz değerli kardeşlerimize buraya kadar gelmese de dualarıyla destek verenlere şükranlarımı sunuyorum. Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde, tertip ve temininde emeği geçen parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Bin yıldır bu topraklarda el ele, gönül gönüleyiz.

Türkiye’yi durdurmaya çalışan işbirlikçilere karşı mücadele halindeyiz. 2023 yılı lider ülke Türkiye’nin ön sözüdür. Cumhur ittifakı kirli oyunları bozmaya muktedirdir.

Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Huzur güvenliğini de tehdit etmektedir. Kılıçdaroğlu'nun dış güçlerden icazet beklentisi rezalettir. Kılıçdaroğlu ve diğer ortaklarının dış güçlerden icazet beklentileri rezalettir. Düpedüz teslimiyetçiliktir.

6'LI MASA ADAYI

Zilletin henüz Cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri bile derin tartışma konusudur. 6'lı masa istikrarsız ve ilkesizdir.

AK Parti heyetinin HDP ziyaretini doğal karşılamamız münafıkları rahatsız etti. Gözümüzde PKK neyse HDP odur. HDP neyse CHP aynısıdır. 

Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen, adamsan çık da söyle. Kararını açıkla. Aday mısın, değil misin?

Bu vatan sokakta bulunmamıştır. Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır. Bu vatan benim, bu benim ülkem diyen herkese kapımız açıktır. 

EYT MESAJI

Cumhur ittifakı içinde EYT çözülecek.

KKTC'NİN TANINMASI YOLUNDA TARİHİ BİR ADIM ATILDI

Özbekistan'da düzenlenen zirvede beklendiği üzere KKTC gözlemci üye devlet olarak tasdik ve tescil edildi. KKTC'nin tanınması yolunda tarihi bir adım atıldı. Kutlu olsun, kardeşliğimiz daim olsun. 

ENFLASYON MESAJI

Bilinmelidir ki bu devlet icazetle kurulmamıştır. Biz büyük bir davanın mensuplarıyız. Bu topraklara vatanım diyen, bu bayrak benim diyen herkese gönlümüz açıktır. Günlük hayatın zorluklarının farkındayız. Enflasyon çıktığı gibi inecektir. Bugün az yiyen yarın çok yiyecektir. Bizim başka coğrafyada gelecek arayışımız yoktur. Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Türk milleti yapay yayılımlara fırsat vermeyerek tarihi beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir. " KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113