• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

?AŞK HER YERDE

?AŞK HER YERDE
Pendikli genç yazar ilknur insaf Turan?ın 2. kitabı ?AŞK HER YERDE? kitapçılarda Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan, ?Belki Bir Gün?den sonra yine büyük yankı uyandıracak olan ?Aşk Her Yerde? isimli ikinci kitabını da çıkardı.

GÜÇLÜ KALEM
Yazarlık hayatına öğrenim yıllarından sonra kaleme aldığı deneme ve çocuk hikayeleri yazılarıyla başlayan, daha sonra roman türünde yazmaya yönelen aynı zamanda bazı yerel gazete ve sitelerde köşe yazarlığı da yapan, 2007 yılında yayınlandığında hayranlık uyandıran “Belki Bir Gün” isimli romanın yazarı, Pendikli genç yazarımız İlknur İnsaf Turan, geçtiğimiz Şubat ayında yine büyük yankı uyandıracak olan “Aşk Her Yerde” isimli ikinci kitabını çıkardı.
n Halen Kaynarca Damla Sürücü Kursu’nun işletmeciliğini ve motor öğretmenliğini yürüten 1977 Ordu-Fatsa doğumlu Pendikli genç yazar, Şubat ayı içinde Cinius Yayınevi’de yayınlanarak piyasaya sürülen yeni kitabı hakkındaki duygularını şu sözlerle ifade etti;
BİR NEFESTE
OKUNACAK
“AŞK HER YERDE”, adından da anlaşılacağı üzere, sevgi kokan ve sevgi arayan herkesin, aşkı her yerde bulabileceğini ifade eden, kitabımı eline alan okurlarımın hiç bırakmadan bir nefeste okuyabileceği yeni bir romanım. Aşk Her Yerde’yi duygulanarak büyük bir keyifle okuyacak okurlarım, kitabımda mutlak ve mutlak kendinden ve çevresindeki kişilerden bir şeyler bulacaklar.”
YENİ PROJELER
HAZIRLIYOR
Kendisine Amerikalı ünlü yazar Daniella Stell’i örnek aldığını belirten Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan, ‘AŞK HER YERDE’yi okumak isteyen roman tutkunlarının www.netkitap.com ve bölgemizdeki kitapçılardan temin edebilecekleri bilgisini verdi.
Öğrenim hayatı sırasında yazdığı okul yazılarıyla yazarlığa başlayarak, bu günlere geldiğini ve ikinci kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden genç yazar Turan, bu alanda kendisini daha da geliştirerek romanlarına devam edeceğini ve ilerisi için büyük yankı uyandıracak yazı projelerinin olduğunu söyledi.   HABER:
FAHRETTİN UYSAL

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113