• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Ankara?dan Pendik?e teşekkür ziyareti

Ankara?dan Pendik?e teşekkür ziyareti
15 ay önce işbaşına gelen Pendik Berberler ve Kuaförler Odası Yönetimine, Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonu Başkanı Bayram Karataş, gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonu Başkanı Bayram Karataş, geçtiğimiz 14 nisan Salı günü Pendik Erkek ve kadın Berberler Odasını ziyaret etti.  Ziyarette, başkan Sadık Türker, yönetim Kurulu üyeleri, Murat Akbaba, Gülşen Balcı,  Recep Göl, Kadir Ceddi,Türkan DündarHikmet Yalçın,Tuncay Tüzün, İslim Çeri, Leyla Bilir, Gözde Çiçek, , Erol Karakoç, Vahap Nefsoğlu'da hazır bulundu.

Federasyon Başkanıa Karataş, ziyarette  gazetemize açıklamada bulunarak, 15 ay önce seçimle işbaşına gelen Pendik Berberler ve Kuaförler Odası Yönetiminin çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve çok önemli hizmetlerine şahit olduğunu söyledi. Bu hizmetlerin başında camda asılı ucuz traş pankartlarının kaldırılması, kayıtsız esnafın kayıt altına alınması gibi çok önemli hizmetler yeralıyor.  Bayram Karakaş, "Arkadaşlarımız 5 yılda yapılacak işleri 15 ay gibi kısa süre içinde gerçekleştirmiş. Örnek bir oda olma yolunda ilerleme sağladıklar.  Ankara’dan Pendik’e özel teşekkür için geldim. Sadık Türker Başkanın şahsında tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum." dedi.

Federasyon Başkanı Bayram Karataş, Pendik’li kuaförlerin çalışmalarını diğer il ve ilçelerde örnek olarak anlattığını da belirterek, yeni çıkan torba yasada berber esnafını ilgilendiren iyileşmeler hakkında da bilgi verdi.

Pendik Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker'de yaptığı konuşmada," Federasyon başkanı olarak  odamızı ziyaretinizden dolayı yönetim kurulu olarak hayli mutlu olduk. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla ilgili sarfettiğiniz onurlandırıcı sözlerden dolayı oldukça memnunuz. Bundan sonrada özveriyle çalışarak, sizlere ve üyelerimize layık olmaya çalışacağız."dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113