• BIST 10158.63
  • Altın 2462.447
  • Dolar 32.1551
  • Euro 34.9902
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Amacımız hoş bir seda bırakmak

Amacımız hoş bir seda bırakmak
Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, halkın şahsına verdiği emaneti en iyi şekilde korumaya çalıştığını söyledi.

Güzelyalı Mahallesi'nde faliyet gösteren İTO Ticaret Meslek Lisesi'nde 49'uncu Kütüphaneler haftası kutlandı. Programa Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Pedik Müftüsü Ziya Ersin, Yazar Yavuz Bahadıroğlu, İTO Tİcaret Meslek Lisesi Müdürü Avni Er, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, kürsüde duygu dolu bir konuşma yaptı. Göreve geldiği günden buyana kitap okumaya ayrı bir önem verdiğini, bu uğurda çokca gayret gösterdiğini söyledi.

Halkın kendisine belediye başkanlığı makamını emanet olarak verdiğine dikkat çeken Kenan Şahin, "Göreve başladığım günden buyana halkın verdiği emaneti en iyi şekilde korumanın endişesini taşıyorum. Attığımız her adımı çok dikkatli ve ölçerek atıyoruz. Belediyemizi en iyi şekilde yönetmek ve en doğru kararları alabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Öncelik verdiğimiz konuların başında da çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi gelmektedir. Yavrularımız ne kadar iyi eğitim alırlarsa geleceğimizi de o ölçüde emin ellere emanet etmiş oluruz. Bu noktada eğitim noktasında, kitap okuma noktasında imkanlarımızı sürekli seferber ediyoruz."dedi.

Amacının hoş bir seda bırakmak olduğunu da kaydeden Kenan Şahin, "Halka hizmetin Hakk'a hizmet etmek olduğunun bilincindeyiz. Bu amaçla her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Çocuklarımızın en iyi fiziki mekanlarda eğitim görebilmesi için gayret ediyoruz. Pendik okuyor kampanyalarıyla yavrularımızın kitaplarla barışık olmasını arzuluyoruz. Okuyan toplum ülkelerin kalkınmasında çok önemlidir. Bilinçli toplum, kalkınmış gelişmesini tamamlamış ülke demektir. Hep birlikte okuyup çocuklarımıza örnek olmalıyız. En başta öğretmenler, anneler ve babalar, lütfen kitap okuyalım. Bu noktada çocuklarımıza örnek olalım."

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113