• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

19 Mayıs Caddesi değişiyor

19 Mayıs Caddesi değişiyor
Pendik?te alışverişin en önemli adreslerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi, altyapısından aydınlatmasına kadar yeniden düzenlenerek daha özgün bir hale getirilecek. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, çarşı esnafıyla bir araya gelerek yapılacak çalış

Pendik Belediyesi ve Çatısız Çarşı Derneği’nin işbirliği ile çarşı esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin 19 Mayıs Caddesi’nde yapılacak düzenleme çalışmaları hakkında esnafı bilgilendirdi. İlçenin en önemli ticari caddelerinden biri olan 19 Mayıs’ta alt yapı ile birlikte çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirten Başkan Şahin, caddenin yine bir park ve bir trafik akış yönlü olacağını ifade etti. Caddenin ilk etapta Hatboyu Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasında kalan kısmının yapılacağını belirten Başkan Şahin şöyle devam etti: “Biliyorsunuz ki İstanbul Büyükşehir Belediyemizin sahilde yapacağı çok güzel bir meydan projesi var. Şu an sahilin doğusunda çalışmalar başladı. Biz de caddenin 23 Nisan Caddesi ile Ankara Caddesi arasında kalan ve trafiğe kapalı kısmını  bu proje kapsamında yenilemeyi planlıyoruz. Dolayısıyla meydan çalışmasının tamamlanmasını bekliyoruz. Bunun yanında 23 Nisan Caddesi’nden sonra deniz tarafındaki tüm sokakları da meydan projesi çerçevesinde yeniden düzenleyeceğiz.”dedi.

Esnafla işin başlama tarihi görüşüldü

Düzenleme çalışmaları çerçevesinde kaldırımların biraz daha geniş yapılamasının planlandığını söyleyen Başkan Şahin, yolun kaldırım taşı yerine asfaltla kaplanacağını belirtti. Prestij yönden caddeyi daha özgün tasarlayacaklarını ifade eden Başkan Şahin; “Kaldırımlar tasarımsal açıdan daha güzel duran doğal taşlar ile döşenecek. Aydınlatmasını ise yine Adnan Menderes Bulvarı’na yaptığımıza benzer yine çok farklı bir çalışma gerçekleştireceğiz.”dedi. Başkanın Şahin’in konuşmasının ardından esnafla birlikte çalışmanın detayları ve başlama tarihi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Şahin, esnafın ay sonuna kadar işin başlama tarihini bildirmelerini istedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113