• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Yunanistan'ın gözü korktu!

Yunanistan'ın gözü korktu!
Türkiye ve Yunanistan ait sahil güvenlik botlarını kıyaslayan Yunan medyası, "Türklerin bizden daha büyük gemileri var. Gerilimden kaçınmalıyız" ifadelerini kullandı.

  Gündem  Yunan medyasından çarpıcı çıkış: Türkiye ile gerilimden kaçınmalıyız
Gündem
Yunan medyasından çarpıcı çıkış: Türkiye ile gerilimden kaçınmalıyız
Türkiye ve Yunanistan ait sahil güvenlik botlarını kıyaslayan Yunan medyası, "Türklerin bizden daha büyük gemileri var. Gerilimden kaçınmalıyız" ifadelerini kullandı.

Yeniakit Publisher
   
2021-01-15 16:59:00 -
 yeniakit.com.tr 

Ege'de mültecileri ölüme iten Yunan sahil güvenlik güçlerinin insanlık dışı muamelelerini görmezden gelen Yunan medyası küstah bir şekilde Türk sahil güvenlik botlarının Yunan balıkçı teknelerini taciz ettiği hezeyanında bulundu.

Kardak'ta Türk devriye botunun bir Yunan balıkçı teknesini taciz ettiğini ileri süren Yunan medyası, Türkiye ve Yunanistan ait sahil güvenlik botlarını kıyasladı.

Türkiye'nin sahil güvenlik botlarının Yunan botlarına göre çok daha büyük ve etkili olduğunu aktaran Yunan medyası, bölgede gerilimden kaçınılmasını gerektiğini ifade etti.

Türk botunun bir askeri gemi olduğunu iddia eden Yunan medyası, "Yunan balıkçı teknesine ne kadar yakın hareket ettiğine bakın. 20 cm'den bahsediyoruz. Bu mesafeden yapılan bir manevra küçük balıkçı teknesini ters çevirmek içni yeterli olur. Bizim gemimiz küçük ve tipik bir sahil güvenlik botu. Türk gemisi ise sahil güvenlik botu olarak tanımladıkları bir askeri gemi resmen. Hatta bazılarının topu bile var. Bu resim pek hoş görünmüyor. Çünkü bir yanda ağır bir Türk gemisi ve çok küçük bir Yunan gemisi görüyorsunuz." ifadelerini kullandı. Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113