• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Yıldız İşletme Kulübü’nden Ayaküstü Kariyer etkinliği

Yıldız İşletme Kulübü’nden Ayaküstü Kariyer etkinliği
Yıldız İşletme Kulübü, Sanal Ayaküstü Kariyer etkinliği kapsamında üniversite öğrencilerine Türkiye'nin önde gelen firmalarını deneyimleme fırsatı sunuyor!

Yıldız İşletme Kulübü’nün Sanal Ayaküstü Kariyer etkinliğinde geçtiğimiz hafta adresler Logo Yazılım ve Decathlon şirketiydi!
Muhasebeden finansa, dış ticaretten satışa kadar her sektörden işletmenin tüm verilerini merkezi şekilde yöneten Logo Yazılım, 10 Aralık Perşembe günü katılımcılara yildizik.org sitesi üzerinden sanal şekilde ofislerini tanıttı. Ofis gezisinin yanında uzaktan çalışma kültürü hakkında öğrencileri iş hayatında bir adım öne taşıyacak detaylardan da bahsettiler. Etkinliğin sonunda sunum ve şirket hakkında “Kahoot!” yarışması oynatarak öğrencilerin ilgisini üst seviyeye taşıyan firma gezimiz Proje Liderleri Buket Akgür ve Eren Berke’nin teşekkür konuşması ile son buldu. 
Sporun ve faydalarını sürdürülebilir şekilde erişilebilir kılan Decathlon, 11 Aralık Cuma günü sanal olarak kapılarını Yıldız İşletme Kulübü’ne açtı! Decathlon’un kuruluş tarihinden bu yana gelişmelerini, insanlara sağladığı kolaylıkları ve işe alımda ne gibi kriterleri göz önünde bulundurdukları anlatılan firma gezimizin son dakikaları keyif dolu sohbet eşliğinde geçti. Decathlon sanal gezisi, Proje Liderleri Buket Akgür ve Eren Berke’nin teşekkür konuşması ile son buldu.

KPMG ETKİNLİK DUYURUSU:
Yıldız İşletme Kulübü Ayaküstü Kariyer etkinliği kapsamında ilk dönemin son durağı KPMG! 18 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte; denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında kariyer olanakları sunan, çok uluslu profesyonel hizmetler ağı olan KPMG firmasının sanal olarak uzaktan çalışma kültürüne tanıklık edilecek ve kariyerine yön vermek isteyen üniversite öğrencilerine yol gösterici sunumlar yapılacak. Katılım için başvurular Yıldız İşletme Kulübü web sitesi olan yildizik.org üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi ise 16 Aralık Çarşamba günüdür. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113