• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Türkiye geri döndürülemeyecek kadar ileri gitti!

Ümit Kahyaoğlu

İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni de barındıran bir Ramazan Ayı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim; bu mübarek ayın feyzinden, bereketinden, rahmetinden azami derecede faydalanmayı cümlemize nasip eylesin. 

Ramazan Ayı, affımıza vesile olsun. Başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam Alemi'ne barış getirsin, birlik ve beraberlik getirsin. 

Artık kan ve gözyaşı olmasın. Binlerce masum, kadın, yaşlı ve çocuk batının vahşi kovboyları ve onların taşeronları tarafından acımasızca katlediliyor. İslam Coğrafyası'nda yangın var, gözyaşı var, kan var.

Rabbim, Ramazan Ayı'nın hürmetine İslama ve müslümanlara yardım etsin. Akan kanın, gözyaşlarının durmasını nasip eylesin. En başta müslümanların kendine gelmesini nasip eylesin.

Ne güzel demiş şair;

"Müslümanım diyen bu kadar millet

İslam aynasında kendine baksa

Esir mi olurdu Mescid-i Aksa"

İslam Aynası'nda kendimize bakmanın vakti geldi ve geçiyor bile. 

Ramazan başlar başlamaz ülkemiz terör olaylarıyla sarsıldı. İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsü geçerken patlatılan bomba sonucu 6'sı polis, 5'i sivil olmak üzere 11 vatandaşımızı kaybettik. Bir gün sonrasında 8 haziran günü Mardin-Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü minibüsle gerçekleştirilen saldırıda 3 canımızı şehit verdik.

Ülkemize karşı topyekün bir saldırı var. Abd, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya, İsrail, İran ve daha bir çok batılı ülke Türkiye'ye karşı acımasız ve amansız bir saldırı başlatmış durumda. Dört bir yandan saldırıyorlar. İşbirlikçileriyle, taşeron terör örgütleriyle birlikte saldırıyorlar. Alçakça, kalleşçe ve şerefsizce saldırıyorlar. 

Yükselen Türkiye'yi durdurmak için, vakit çok geç olmadan kahpece saldırıyorlar. 

Bu Coğrafya'da bulunmanın, bu topraklara sahip olmanın bir bedeli var. Güçlü olmalıyız, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. 

Bu topraklarda , "Su uyur düşman uyumaz." ata sözünün hikmeti her daim kendisini gösteriyor. Bu toplum, ne zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmuşsa, dışarıdan hiç bir güce boyun eğmemiş, hiç bir düşman tarafından mağlup edilememiş. 

Ne zamanki içimize fitne girmiş, işte o zaman dağılmış, perişan olmuşuz.

Bu mübarek günler hürmetine Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İslam Alemi'ni birlik ve beraberlik içinde payidar eylesin.

Başka türlü işimiz çok zordur. Oyun büyüktür. Egemen güçlerin İslam Coğrafyası üzerindeki hain emellerini boşa çıkarmak, bir ve beraber olmakla olur.

O azim ve iradede bu millette vardır. 

Ne yaparlarsa yapsınlar, bu milletin yükselişini duduramayacaklardır. Türkiye artık geri dönemeyecek kadar ileri gitmiştir.

Bu yazı toplam 1486 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113