• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Pendik'te 15 yaşındaki çocuk minibüsle yaşlı adama çarparak ölümüne sebep oldu

Pendik'te 15 yaşındaki çocuk minibüsle yaşlı adama çarparak ölümüne sebep oldu
Kavakpınar Mahallesi'nde, 15 yaşında bir çocuğun kullandığı minibüs, bisikletli bir kişiye çarparak ölümüne neden oldu.

15 yaşındaki çocuk kazadan sonra gözaltına alınırken, kaza anı da kameralara yansıdı. Minibüsü kullanan 15 yaşındaki gencin ehliyetsiz olmasının yanı sıra aşırı derecede hızlı olduğu da ifade edildi. Zafer Öztürk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı...
Akıllara durgunluk veren son dakika haberine göre daha çocuk olan 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, bisikletle yolculuk yapan Zafer Öztürk'ün ölümüne neden oldu. Kaza, saat 16.00 sıralarında Kavakpınar Mahallesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı belirtilen minibüs, iddiaya göre aşırı hızla ilerlerken bisikletiyle yoldan geçmekte olan Zafer Öztürk'e çarparak altına aldı. Minibüsün altında sürüklenen yaşlı adam, yol kenarına savruldu. Minibüs park halindeki başka araçlara çarparak durabildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Zafer Öztürk, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Mahalle sakini Mustafa Güler, "Birden 'küt' diye bir ses geldi. Bir baktım adam havalandı ve sonra yere düştü. Üzerinden bir daha geçti adamın. Hemen olay yerine koştuk ve ambulansa haber verdik. Yaralı yerde kanlar içinde baygın halde yatıyordu" dedi. Bir başka mahalle sakini Murat Çavdar ise, "Olayın başlıca sebebi aşırı hız. Kullanan kişinin de ehliyeti yok ve yaşı da tutmuyor.
İki genç çocuk vardı minibüste. Yolda hız kesici bir kasiste olmadığı için çok süratli bir şekilde bisikletli yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybedip park halindeki araçlara çarptı. Hepimiz panik yaşadık. Ambulansı aradık. Yetkililerden buraya hız kesici set yapılmasını talep ediyoruz" diye konuştu. Minibüsü kullanan 15 yaşındaki çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113