Türkiye'nin en çok işlem hacmine sahip olan Pendik İlçe Nüfus Müdürlüğü yenrilenen yüzüyle hizmete girdi.


Türkiye'nin en çok işlem hacmine sahip olan Pendik İlçe Nüfus Müdürlüğü yenrilenen yüzüyle hizmete girdi.

Yönetici oldu, ilk iş kızının istifasını istedi!Ebubekir Şahin, Türk Telekom'a CEO olarak atanmasıyla birlikte ilk iş olarak kızının istifasını istedi. Şahin, "Kızımı aradım. İstifa etmesini söyledim. Görev yaptığım hiçbir yerde akraba kollaması yapmadım, yapmam." dedi.
Kaymakam Yıldız'dan Halk Eğitim Standına ziyaretPendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Halk Eğitimi Merkezi'nin alış veriş merkezindeki standını ziyaret etti.
Pendik Belediyesine yeni temizlik araçlarıTemizlik filosunu güçlendirmeye devam eden Pendik Belediyesi, 18 yeni araç ve ekipman daha aldı.
Eğitim Bir Sen'den geleneksel medya buluşmasıEğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanlığı'nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Buluşması Pendik Gülistan Restoran'da gerçekleşti
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.