• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

OurAir Virüse Karşı Hava Temizleme Sistemleri Artık Türkiye’de

OurAir Virüse Karşı Hava Temizleme Sistemleri Artık Türkiye’de
Pandemi günlerinde profesyonel hava temizleyicilerle yaşam kalitenize yeniden kavuşun.

MANN+HUMMEL Grubu, koronavirüs pandemisinin yarattığı kısıtlı yaşam koşullarında önemli bir atılıma imza attı: kullanımı kolay, şık ve hareketli kapalı alan hava temizleyicileri geliştirdi; cihazlar, dahili HEPA H14 filtreleri sayesinde havadaki virüslerin, bakterilerin ve mikroorganizmaların yüzde 99.995’inden fazlasını güvenli şekilde tutup filtrelerken, sessiz çalışma özelliği ile modern bir tasarıma sahip.

 

MANN+HUMMEL ameliyathanelerde kullanılan HEPA H14 filtrelere sahip yüksek performanslı üç yeni iç mekan havası temizleyicinin duyurusunu yaptı. Bu cihazlar, yaşam alanlarındaki havayı neredeyse tamamen virüsten arındırıyorlar: yaklaşık 200 m²’ye kadar mekanlar için uygun OurAir SQ 2500 modeli, 70 m²’ye kadar mekanlardaki havayı filtreleyen OurAir TK 850 modeli ve 40 m2’ye kadar olan mekanlardaki havayı filtreleyen SQ500 modeli Türkiye’de de satışa sunuldu. Üç cihaz da bulundukları yaşam alanlarındaki  havayı saatte yaklaşık beş defa devridaim ettirerek mekanın korona günlerinde bile her zamanki gibi kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

icin-121.jpg

Kamusal Hava Çözümleri Bölüm Şefi Jan-Eric Raschke: “Virüse karşı hava temizleme cihazlarımız korona öncesindeki sosyal ve ekonomik yaşamımıza geri dönme yolunda bir girişimdir. MANN+HUMMEL Grubu’nun bu önemli atılımı başarıyla gerçekleştirmiş olmasından gurur duyuyor ve sistemlerimizin yakın zamanda okullarda, restoranlarda, spor salonlarında, ofislerde veya kültürel etkinlik alanlarında kullanılmasını dört gözle bekliyoruz” dedi. 

 

Virüse karşı hava temizleyicilerin faydaları gün gibi ortada; sessizler, yüksek verimliliğe ve çekici bir tasarıma sahipler. Kullanım alanları parekende sektöründen, okullara, bakım evlerine, ofislere, mağazalara, havaalanlarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine, spor salonlarına, endüstriyel işletmeler gibi kamusal kurumlara ve etkinlik mekânlarına kadar uzanmaktadır. Alman Karlsruhe Teknoloji Enstitüsü (KIT) bünyesindeki Mekanik İşlem Mühendisliği ve Makine Enstitüsü Profösörü Achim Ditler’in bir ilkokul sınıfında gerçekleştirdiği test sırasındaki ölçümler, cihazların aerosol konsantrasyonunun ve dolayısıyla virüs ve bakteri bulaşma riskinin azaltılmasında gösterdiği yüksek verimliliği kanıtlamaktadır. 

 

Kısa zaman önce Türkiye’de de satışa sunulan kullanımı kolay OurAir SQ 2500, OurAir TK 850 ve OurAir SQ 500 cihazlarının birçok işletmenin korona virüs ile mücadelesine destek olması bekleniyor. Restoran müşterileri, sağlık kurumu misafirleri, spor salonu kullanıcıları, ofis çalışanları bu üstün teknolojili cihazlarla havası temizlenen mekanlara gönül rahatlığı ile gidebilecek. 

 

MANN-HUMMEL Türkiye Satış Kanalı Geliştirme Müdürü Erkan Kortan satışa sundukları yeni hava temizleme cihazları ile ilgili şunları söyledi: “Ülke olarak koronaya karşı belirlenmiş önlemlere hep birlikte uymaya, sosyal mesafe ve temas koşullarını yerine getirmeye elbette devam edeceğiz. Ancak bu cihazları kullanan işletmeler bir adım öne çıkacak. Güvenli turizm sertifikası ve içişleri bakanlığının kapalı ortamlar için önerdiği mobil HEPA filtresi tanımına uyan cihazlarımızın içlerindeki ameliyathanelerde kullanılan yüksek kapasiteli HEPA H14 Filtreleri sayesinde steril odaların koşulları yaşam alanlarına taşınmış olacak. Mekanlara korona ile mücadelede ve yeni normale uyum sağlamada güçlü bir yardımcı sunuyoruz ve bu cihazlar sayesinde hem çalışanlarına hem müşteri ve kapalı alanı kullanan kişilere değer verdiklerini göstermiş olacaklar. Cihazlarımızın kullanımı da oldukça kolay. Fişe takıp basit bir kurulum sonrası çalışmaya başlayan cihazlarımız 40 m²’den  200 m²’ye farklı büyüklükteki mekanlar için elverişli. Tasarımları ile de şık ve her alana uyum sağlayabilecek zarafette dizayn edilmiş durumdalar. MANN-HUMMEL’in Alman teknolojisi ve filtrasyondaki uzmanlığı ile geliştirdiği bu cihazlar sayesinde virüssüz hava sahası sağlayabilmiş olduğumuz için mutluyuz.”  KAYNAK:DUYURU GAZETESİ

 

Deyaylı bilgi için: http://ourair.mann-hummel.com/

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113