• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

CZN Burak öldü dendi Twitter yıkıldı! Burak Özdemir bakın kim çıktı

CZN Burak öldü dendi Twitter yıkıldı! Burak Özdemir bakın kim çıktı
Yemek videolarıyla sosyal medyada ünlenen CZN Burak, 'AllahRahmetEylesinCznBurak' etiketiyle TT oldu. Burak Özdemir, şaka olduğunu açıkladı.

Yaptığı devasa yemeklerle beraber çektiği videolarla sosyal medya fenomeni haline gelen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in Twitter'da bir anda öldüğü haberleri yayıldı. CZN Burak, ''AllahRahmetEylesinCznBurak' etiketi altında gündeme taşındı.

Hayranlarının paniğe kapıldığı Burak Özdemir, hemen Twitter'da açıklama yaptı ve bunun gerçeği yansıtmadığını, kötü bir şaka olduğunu söyledi.

26 yaşındaki CZN Burak, çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada büyük bir üne kavuştu. Dünyaca ünlü hesapların videolarını paylaştığı ismin restoranına şimdi milyonlarca insan akın ediyor.

Peki, CZN Burak lakaplı Burak Özdemir kimdir?

Burak Özdemir 24 Mart 1994 yılında Hatay'ın Yayladağı ilçesinde doğdu. Aslen Hataylı ve koç burcu. Kebapçılık ise dede mesleği. Dedesinin o zaman durumu çok yokmuş. Hatay'da ufak bir yeri varmış kapatmak zorunda kalmış. Burak Özdemir'in ailesi, dede mesleği olan kebapçılığa devam etti ve 2009'da İstanbul Aksaray'da bir lokanta açmaya karar verdi.

İlk şubelerini 2011 yılında 6-7 masalık bir yer olan Aksaray'da açtı. Çevresindeki esnafın bile "Burada iş yapamazsınız, kapatırsınız yakında!" derken git gide büyümeye başladılar. 6-7 masa 10-20 masa oldu derken, Taksim ve Etiler olmak üzere 2 şube daha açtı.

Burak'ın babası eskiden tekstil işindeydi. Laleli'deki Cinzano Tekstil'in sahibiydi. Burak babasıyla tartıştığı bir gün "Gidip kendi ayaklarım üzerinde duracağım dedi. Babası "Hadi git!" dedikten sonra Osmanbey'de kendine bir iş buldu. Bomonti'de bir tekstil fabrikasında çalışmaya başladı. Patronları ve arkadaşlarının bile "babanın durumu iyi niye burada çalışıyorsun?" dediği Burak, kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum" diye cevap veriyordu.

Arkadaşları kilolu olduğu için ona takılıp 'börek' diyordu. Burak ise çok sinir oluyordu. Oradan aklına takılan bu olaydan sonra babasının firmasının adı Cinzano'yu kısaltmaya karar verdi. Sonra herkes CZN Burak demeye başladı. 2012'den bu yana Instagram adı CZN BURAK.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la nasıl tanıştı?

Burak buna şöyle cevap veriyor: "Babam daha önce Ankara'da Recep Tayyip Erdoğan'la tanışmıştı. Çok samimilik yoktu, ben tanışmayı çok istiyordum. Bir Şubat günü buradaki şubenin önünden geçecekti. Hemen arabanın önüne atladım.

Beni yanına çağırdı.'Niye önümüzü kesiyorsun hayırdır?' dedi, sonrasında 'Başkanım seni çok seviyorum' dedim. O da bana 'Ben de seni seviyorum tontiş' dedi. O zamanlar çok kiloluydum hakikaten tontiştim. "Neyse o gün başkanım arabadan tam inecekti, Berat Bey acelemiz var deyince başka bir gün gelmeye söz verdi. Seçimlerden 2 gün önce restorana geldi. Yemekler hazırladık ama çok bir şey yemedi biraz pide, biraz peynir atıştırdı."

Kaynak: internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113