İki yıl önce meme kanserine yakalanan Şimal, kemoterapi ve radyoterapi gördükten sonra ameliyat oldu. Geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan ünlü şarkıcı Şimal, son olarak "Yine yakaladı bu hastalık beni" diyerek hastalığının metastaz yaptığını açıklamıştı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı. Şimal yoğun bakıma alındı ve ardından odaya çıktığı aktarıldı.
"CİDDİ BİR NÖBET GEÇİRDİ..."
Şimal'in eşi Necati Arıcı, 2. Sayfa'ya bir açıklama yaparak hayranlarını bilgilendirdi. Arıcı açıklamasında, "Şimal ciddi bir nöbet geçirdi, sebebi şu an araştırılıyor' ifadelerini kullandı.
KANSERİ YENDİĞİNİ BU SÖZLERLE DUYURMUŞTU
Ciddi bir ameliyat geçiren Şimal, sonunda mutlu haberi sevenlerine vermişti. Şimal "Müjdemi isterim. Pet sonucum çıktı, tüm vücudum tertemiz. Bugünkü gözyaşlarım mutluluktan çok şükür. Dualarımız kabul oldu. Bana güzel enerjilerini ve dualarını yollayan herkese bir kez daha teşekkür ederim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
SON PAYLAŞIMIYLA DUYGULANDIRDI
Uzun süredir tedavi sürecinde olan ve ikinci baharını yaşayan Şimal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Sahneden şarkı söylediği anlara ait eski bir paylaşımını paylaşan ünlü şarkıcı "Allah'ım sen duamı biliyorsun" diyen Şimal, sahnelere tekrar çıkmak istediğini belirtti.
Sağlık durumu hakkında sık sık sevenlerine bilgi veren ünlü şarkıcı "PET CT çektirmeye geldik komple vücut için. Güzel dualarınızı ve enerjinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı. Kaynak:Yasemin
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.