• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Ünlü oyuncudan Ali Şansalan tepkisi!

Ünlü oyuncudan Ali Şansalan tepkisi!
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo, Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybetti. Sarı-lacivertli takımda forma giyen Luiz Gustavo, hakem Ali Şansalan ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. 

İşte Luiz Gustavo'nun o sözleri: 

"Stresli bir hakem yönetimi yaşadık"

"Dün sahada takımımıza, bizlere karşı tavrı çok gergin, stresli bir hakem yönetimi yaşadık.  Hakemliğin doğası gereği iki tarafa eşit olması gereken ancak maç içerisinde öyle olduğunu ne yazık ki hissedemediğimiz bir maç oldu. "

"Bu kariyerim için bir ilk oldu"

"Aynı pozisyonlarda bambaşka yaklaşımlar gördük, kırmızı karta sebep olan pozisyona değinmeyeceğim dahi... Ben daha önce, kariyerim boyunca bir hakemin maç içerisinde bir takımın oyuncularına karşı bu kadar gergin göründüğü bir yaklaşımı hiç yaşamadım. Bu kariyerim için bir ilk oldu.

"Ben de şaşkınım, böyle bir şeyi ilk kez görüyorum"

Maç sonunda takım da sinirle ve tepkiyle bunu sorguluyordu. Onlara da anlattım. Ben de şaşkınım, böyle bir şeyi ilk kez görüyorum ancak ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz. Bu formanın karşılığı şampiyonluk için herkesle her şeyle mücadele ise onu da yapmak zorundayız. "

"Hakemin yerinde olmayı asla istemezdim"

"Ben işine saygı duyan, her zaman kurallar çerçevesinde yaşayan bir futbol profesyoneliyim.  Bir futbol profesyoneli olarak dünkü maç boyunca ve sonrasında yaşananları gördüğümde, bunlara sebep olan hakemin yerinde olmayı asla istemezdim. Bir insanın kariyeri için unutulmayacak, zedeleyici olaylar zinciri oldu bu maç. Tüm ülke, milyonlarca insan her şeyi gördü." HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113