• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

TUZLA'YA YILDIZ YAĞACAK

TUZLA'YA YILDIZ YAĞACAK
Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 1. Futsal Medya Turnuvası başlıyor. Turnuvanın kura çekimi, ünlü futbolcular Oktay Derelioğlu, Ahmet Yıldırım, Hasan Vezir, Semih Yuvakuran, Hasan Özer ve Şevki Atasoy?un katılımıyla yapıldı.



         Tuzla Kafkale Spor Kompleksi’nde 3 Mayıs’ta başlayacak olan turnuvanın ilk kura çekimini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı  yaptı. Ünlü futbolcularla birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi olarak, sporun çeşitli branşlarına önemli destekler veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Tuzla Belediyesi Futsal Medya Turnuvası’nı düzenlemekteki amacımız; spora verdiğimiz değeri bir kez daha ortaya koymaktır. Gündemi takip eden, gündem oluşturan ve haber peşinde koşan basın mensubu arkadaşlarımızı birazcık olsun stresli ortamdan uzaklaştırmaktır.” Dedi.

ŞAMPİYON ENERBAHÇE OLUR
         Tuzla Belediyesi’nin böyle bir organizasyon düzenlemesinden mutluluk duyduklarını belirten ünlü futbolcular, Süper Ligdeki zirve yarışıyla ilgili soruları da cevapladı. Hasan Vezir “Anadolu’dan şampiyon çıkması dileğimiz ama Fenerbahçe artık bu ipi göğüsler.” Derken, Oktay Derelioğlu, “Fenerbahçe’nin yarışta büyük avantajı var. Bu durumun değişeceğini düşünmüyorum” dedi. Semih Yuvakuran ise, “Ben Bursalıyım. Bursaspor’u sonuna kadar destekliyorum. Ancak son maçta Galatasaray’ı yenseydi durum farklı olurdu” diye konuştu.

         Tuzla Belediyesinin düzenleyeceği turnuvanın önemine dikkat çeken Ahmet Yıldırım, futsalın Türkiye’de çok bilinmediğini ancak dünyada gelişen bir trend olduğunu belirterek “Spor ne olursa olsun gençleri teşviktir. Gençler spor yaparken aynı zamanda bir şeyler de öğrenmeli. Dedi. 
FUTSAL ÜNLÜLERİ BULUŞTURACAK
         Ulusal medya kuruluşları arasında yapılacak turnuvada, her medya kuruluşunda futbolu bırakmış ünlü bir futbolcu oynayacak. Karşılaşmaları ise yine ünlü hakemler Cüneyt Çakır ve Süleyman Abay yönetecek. Turnuvaya Hakan Şükür, Pascal Nouma, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Feyyaz Uçar, Ahmet Yıldırım, Hasan Özer, Oktay Derelioğlu, Semih Yuvakuran, Hasan Vezir, Şevki Atasoy ve Hakan Tecimer gibi ünlü futbolcular katılıyor.

       TURNUVAYA KATILACAK TAKIMLAR

       Turnuvaya Lig TV, NTV, Hürriyet, Cumhuriyet, Vakit, Yeni Şafak, STV, TV8, TRT, Tercüman-Akşam, 1903 Haber, Kanal24, TV5, RadyoSpor, Anadolu Kaplanları ve Tuzla Belediyesi takımları katılıyor.

Eşleşmeler ise şöyle oldu;

A GRUBU
Tercüman Akşam, 1903 Haber/Radyo, TRT, Kanal 24
B GRUBU
TV8, Tuzla Belediyesi, Anadolu Kaplanları, TV5
C GRUBU
STV, NTV Spor, RadyoSpor, Yeni Şafak
D GRUBU
Cumhuriyet, Lig TV, Hürriyet, Vakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113