• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Trabzonspor Başkanından olay sözler!

Trabzonspor Başkanından olay sözler!
Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan, olaylı Fenerbahçe maçı ve sonrasında yaşananlar için açıklamalarda bulunuyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yapıyor.

İşte Doğan'ın açıklamaları

"Türkiye'de hiçbir camia, basın, kurum, bu güzide şehrimizin şerefli taraftarları hakkında bugüne kadar konuştuklarının hesabını verecekler. Bu konuşmalar Trabzonspor camiası tarafından unutulmayacak ve hesabı tek tek sorulacak."

"Biz, Fenerbahçe ile olan ilişkilerimizi hep bir seviyede tuttuk. İlk maç bizi çok iyi karşıladılar fakat o maçta bir hakem skandalı vardı. O gün 'Bu VAR hakemi bir daha hakemlik yapamayacak' dedik, nitekim bugün yapamıyor. Trabzonspor için bunu yapan herkesin sonu aynı olacaktır."

"Trabzonspor maçlarında devreye girmeyen o VAR... İçindekiler diyeyim... Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın pozisyonlarında üç pozisyon beş pozisyon geriye giderek inceleme yapıyor. Biz bunları görmüyor muyuz?"

"Biz geldiğimizden beri adalet diyoruz ama kendi içimize de bakacağız. Taraftarımız davasında ne kadar haklı olursa olsun ki haklıdır, sahaya müdahale edilmemelidir. Camiamız da bunu istemiyor. Yönetim, bu camianın hakkını rahatlıkla savunabilir. Sahaya inmekle bir şey olmuyor. Olacaksa biz yaparız, hem de kralını yaparız ama bir şey olmuyor."

"TRABZONSPOR BU MAÇTAN DOLAYI BİR CEZA ALMALIDIR"

"Trabzonspor, bu maçtan dolayı bir ceza almalıdır, alacaktır. Bu maçta, sahaya giren ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilen bir kişiye şerefsizce saldırıldı. Bu ne adamlığa ne delikanlılığa sığar."


"Tribünlere bakmak, elleri cebinde havalimanında o bakışları atmak... Bunun ne anlama geldiğini Fenerbahçeliler de biliyordur, zaten herkesi kast etmiyorum. Tribünlere el kol hareketi yapılırsa, olta çekme hareketi yapılırsa... Sonra da 'Sevinmek bizim hakkımız değil mi?' diyorlar. Tabii ki sevinmek herkesin hakkı. Trabzonspor ilk defa evinde maç kaybetmiyor."

"Fenerbahçe içinde de oyuncuların abartmasını engellemek isteyenler vardı. Mesela Serdar Dursun, ben kendi arkadaşlarını kaç kere uyardığını gördüm."

Kaynak:Haber7

Devamı geliyor...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113