• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

ŞAMPİYON RAUF DENKTAŞ

ŞAMPİYON RAUF DENKTAŞ
Pendik Belediyesinin ?Liselerarası Futsal Turnuvası?nın finalinde, Rauf Denktaş Lisesi, Ercan Görür Lisesi?ni 3-2?lik skorla yenerek şampiyon oldu. Finalden önce karşı karşıya gelen şöhretler karması ile Pendik karması arasında oynanan maç ise oldukça r



 Günleri’ kapsamında gerçekleştirilen Liselerarası Futsal Turnuvası’nın finalinde, Ercan Görür Lisesi’ni 3-2’lik skorla yenen Rauf Denktaş Lisesi, şampiyon oldu. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada futbolcuların gösterdikleri performanslar göz doldururken izleyicilerin de ıslık ve tezahüratları salondaki heyecanı zirveye taşıdı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinç yumağı haline gelen futbolcular, hocaları ve arkadaşları ile birlikte başarılarını doyasıya kutladılar. Madalyalarını alan futbolcular, şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken heyecan ve sevinçleri görülmeye değerdi. Turnuvada ikinciliği elde eden Ercan Görür Lisesi de buruk bir sevinç yaşarken yine de elde ettiği başarının gururunu yaşadı.

Turnuva Üçüncüsü Şevket Sabancı Lisesi

Final maçından önce oynanan üçüncülük maçında, Şevket Sabancı Lisesi, Kurtköy Lisesi’ni yenerek turnuvayı kupayla kapatmanın sevincini yaşayan bir diğer takım oldu. Şevket Sabancı Lisesi, çekişmeli geçen maçta 2-1’lik skorla rakibini geçmeyi başarırken; maç bir hayli çekişmeli geçti. Maç sonunda madalya ve kupasını alan futbolcular heyecanlarını gizleyemezken, dördüncü olan Kurtköy Lisesi ise madalyasını alarak teselli buldu.

 

Eski Milli Futbolculara büyük ilgi

Turnuva esnasında oynanan gösteri maçında Pendik Karması ile Şöhretler Karması karşı karşıya gelirken; eski Milli Futbolcular yeteneklerinden hiçbir şey kaybetmediklerini gösterdiler. Eski Milli Futbolcular Beşiktaşlı Metin Tekin, Fenerbahçeli Nurettin Yıldız, Erdi Demir, Zafer Tüzün ile Galatasaray ve Fenerbahçe’de oynayan Semih Yuvakuran, şöhretler karmasını oluştururken; maç esnasında ortaya koydukları performansla oldukça göz doldurdular. Futbolcular lehine yapılan tezahüratlar ile coşkulu geçen maçta, hafif bir sakatlık geçiren kaleci Nurettin’in yerine oyuna giren genç liseli kaleci, televizyonda gördüğü ağabeyleriyle aynı takımda oynamanın heyecanını da yaşadı. 10-10 berabere biten maçın sonunda tribündeki izleyiciler birbirinden ilginç ve güzel golleri izlemenin mutluluğunu yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inen seyirciler, futbolculara sarılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra üstlerini değiştiren Eski Milli Futbolcular, tribüne gelerek seyirciler ile birlikte final maçını izlediler.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113