• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Samandıralılar Filistin?e yardıma koştu

Samandıralılar Filistin?e yardıma koştu
Samandıra Belediyesi ile Kızılay Sancaktepe Şube Başkanlığı?nın iş birliği ile başlatılan ?yardıma öncülük kampanyası?na Samandıra halkı büyük ilgi gösterdi. Belediye birim binası karşısında kurulan Kızılay yardım çadırı görevlileri, vatandaşlara İsrail z

BEKLE FİLİSTİN
GELİYORUZ
n Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, başlatılan yardım kampanyası ile ilgili şunları söyledi:   “Ortadoğu’nun kanayan yarası Filistin’de uzun yıllardır yaşanmakta olan insani kriz, son günlerde meydana gelen üzücü olaylar neticesinde vahametini artırmıştır. Olaylar sonucu Gazze Şeridi’nde yaşamakta olan yaklaşık 1,5 milyon insan sağlık ve beslenme gibi en temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmiştir.
Türk Kızılay’ı kendisinden beklendiği gibi bu duruma kayıtsız kalmamış, Gazze Şeridi’nde yaşamakta olan Filistin Halkı’nın acısını bir nebze olsun dindirebilmek adına bölgeye 220 ton ağırlığındaki 11 bin adet gıda kolisini sevk etmiştir” diye konuştu.
HERKESE
ÇAĞRIDA BULUNDU
n Belediye başkanı Yusuf Büyük, Gazze’de bir insanlık dramının yaşandığını hatırlattı ve “Hamiyetperver Türk Halkı da mevcut duruma hassasiyet göstermekte ve Filistin’e yardım operasyonlarında değerlendirilmek üzere Türk Kızılay’ına ayni ve nakdi katkıda bulunmaktadır. Belediye olarak meclisi olağanüstü toplayarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Özellikle sağlık, gıda malzemesi, jeneratör ve battaniye yardımında bulunacağız.
n Bu kapsamda Gazze Şeridi’nde büyük sıkıntılar içersinde hayatta kalma mücadelesi veren Filistin Halkı’na düzenli olarak insani yardım sağlanabilmesi adına VALİLİK-KIZILAY-BELEDİYE ortak projesi olarak yardım kampanyası düzenlenmiş bulunmaktadır.
n Siz yardımsever bölge halkı tarafından verilecek maddi, manevi her türlü desteğe şimdiden teşekkür ederim” dedi.
Büyük, Kızılay’ın tüm bankalardaki ortak 2868 no’lu hesabına Filistin için şartlı bağış yapılabildiğini de hatırlattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113