• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Saadet Salona sığmadı

Saadet Salona sığmadı
Aday tanıtım toplantısı, Pendik?te Saadet gerçeğini bir kez daha ortaya çıkardı SP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen meclis üyelikleri aday tanıtım toplantısı, yoğun katılımla SP Pendik?in gövde gösterisine dönüşt

Aday tanıtım toplantısı, Pendik’te Saadet gerçeğini bir kez daha ortaya çıkardı
SP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen meclis üyelikleri aday tanıtım toplantısı, yoğun katılımla SP Pendik’in gövde gösterisine dönüştü. Programda yaşanan büyük coşku ve 270 kişilik iltihak da, Pendik’te Saadet gerçeğini birkez daha gözler önüne sererken, rakipleri için de anlamlı bir göz dağı niteliğindeydi.
21 Şubat Cumartesi akşamı AKM’de düzenlenen, partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ve büyük coşkusuna sahne olan prgramda, SP Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türcan, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının tamamı, belediye başkan adayı Dr. İsmail Haskul ve meclis üyeleri hazırbulundu.
TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BİZLER DİMDİK AYAKTAYIZ
Programın açılıs konusmasını yapan İlçe başkanı Ahmet Türkcan, 6 sefer gelip, 7 sefer gidenlerin 28 Şubat sürecinin figüranları olmaktan kurtulamadıklarını kaydederek, “Tüm engellemelere rağmen bizler dimdik ayaktayız. Yürüttüğümüz çalışmalarda gördüğümüz şudur ki, halkımızın gönlünde büyük bir taht kurmuşuz ve bu gönül sevgisi bu sefer sandıkta oy’a dönüşerek, Saadet patlaması yapacaktır. Gerçekleştiriğimiz çalışmalarda ulaştığımız halkımız önceden hayırlısı olsun veya gönlümüz sizde ama kazanma şansınız yok gibi ifadeler kullanırken artık, ‘Gördük ve inandık ki, anahtar şimdi sizin elinizde ve oyumuzda sizindir diyor.Bunu niye söylüyor, çünkü  Ortak akıl sloganlarıyla ortaya çıkanlar, adaylarını ortak akıllarıyla değil, genel merkezin adayıyla Pendik’e oturttular. Meclis üyeliklerinde ise bizim dışımızdaki partilerde, her türlü pazarlık ile alavere dalavereler yapıldı. Biz ise, hem adayımızı hem de meclis üyelerimizi Pendiklilere danışarak, tek tek Pendiklilerin görüşlerini alarak tesbit ettik ve bunun böyle olması gerektiğini tüm Pendiklilere gösterdik. Bu nedenle ve tek alternatifin SP’de olduğunu gören Pendikliler bu sefer SP diyecektir.” şeklinde konuştu.
SAADET’TEN GERİSİ YALAN BİR HİKAYE,
Daha sonra söz alan SP Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail Haskul ise, geçen seçimlerde hakkımızda çıkarılan iftira neteliğindeki söylentilerin hiç birinin gerçek olmadığını vurgulayarak, “Biz hiç bir kimse adına seçimlerden çekilmedik ve de çekilmeyiz. Biz dertlere, şifayız ve de öyle olmaya devam edeceğiz. Pendikli vatandaşlarımız tek kurtuluşun SP’de olduğunu gördü ve bu sefer ‘Şimdi Saadet’ diyecek. Çünkü Saadet’ten gerisi yalan bir hikayedir. Gümbür gümbür geliyoruz, bunu kimse önleyemeyek ve Pendik’ten yükselen Saadet Güneşi tüm Türkiye’ye büyüyerek yayılacaktır.” dedi.
BİZDE BAŞKAN KRAL DEĞİL, VATANDAŞIN HİZMETKARIDIR
Sözleri sık sık ‘Başkan Haskul’ tezahüratlarıyla kesilen Haskul konuşmasını, “Bizde başkan kral değil, hizmetkardır. Biz hizmet etmeye geliyoruz. Adaletli olmayan sistemi adil hale getirmeye, 15 yıllık saltanata son vermeye geliyoruz. 29 Mart akşamı tüm oyunları bozacağız. Şimdiden zaferimiz hayırlı olsun.” sözleriyle tamamladı.
270 KİŞİ İLTİHAK ETTİ, 500 KİŞİ DE SIRADA
Programın son bölümünde çeşitli siyasi partilerden SP saflarına geçen 270 kişilik grubu temsilen 15 kişiye parti rozetleri takılırken, özel bir tören düzenlenmesi talebinde bulunan 500 kişilik bir grubun da partilerine katılmak istediği açıklandı. Çeşitli sloganlar ve tezahüratlarla coşkunun zirveye

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113