• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Pendik'te Neşeli Patiler Festivali

Pendik'te Neşeli Patiler Festivali
Pendik Belediyesi tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde ‘PatiFest’ düzenlendi. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkında düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu.

Festivalin açılış konuşmasını yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkı’nda düzenlenen ve 4 gün sürecek olan festivalde yarışmalar, köpek showları, eğlenceler ve yuvalandırma alanı olacağını belirterek; “ Pendik Belediyesi hayvan severlerin ve hayvan dostlarının güzel zaman geçirebileceği etkinliklerine bir yenisiyle devam ediyor. Dört ayaklı dostlarımızın sahipleriyle neşeyle vakit geçireceği PatiFest hayırlı olsun” dedi.

icin-310.jpg

 

iin-002.jpg

ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAYI AMAÇLIYORUZ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkı’nın geçen sene 4 Ekim tarihinde açıldığını belirterek; “Bugün burada hayvanların yarışacağı gösterilerin olacağı vatandaşların hayvanlarıyla birlikte eğleneceği bir festivalin açılışını yapıyoruz. Parkımızda içinde veteriner hizmetleri ve kafeteryamızın olduğu bir tesisimizi de hizmete sunuyoruz. Burada 24 saat güvenlik olacak. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir ortamda olmaları için her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. 5 gün sürecek festivalimizde hayvanseverlerle vatandaşlarımızın bir araya gelmesiyle hayvan sevgisinin artmasını çocuklarımıza bu bilincin verilmesini amaçlıyoruz.

icin-2-029.jpg

GÜVENLİ RAHAT BİR ORTAM SAĞLADIK

Hayvanseverlik özel bir duygu. Masamın üzerinde hayvan haklarıyla ilgili bir kitap vardı. Burada çok özel şeyler söyleniyordu. Hakikaten bu toplumda yaşayan çanlıların da bize bir emanet olduğu ve bu bilinçle bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Bugünde hayvansever kardeşlerimiz kendi maharetlerini gösterecekler. Hem yarışmalar düzenlenecek hem de çocuklarımızın hayvan sevgilerinin artırmayla ilgili bir bilinçlendirme festival olacak. Maalesef hayvanlara şiddetle ilgili olumsuz olaylar yaşıyoruz. Bu noktada da insanlarımızın çok hassas davranmaları gerektiğini buradan bir mesaj olarak ifade etmek istiyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Burada bir tesisimizi de hizmete açıyoruz. Güzel bir mekan ama etrafta bazı vatandaşlarımızın bazen şikayetleri maalesef bize ulaşıyor. Bunu da kendi içimizde absorbe ederek güvenlik tedbirlerimizi alarak onları da rahatsız etmeden burada bu faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi. Kaynak:Bülten İstanbul

 

 

 

 

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113