• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Pendikspor Teknik Direktörü'nden Galatasaray maçı açıklaması

Pendikspor Teknik Direktörü'nden Galatasaray maçı açıklaması
Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez "Çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirerek Galatasaray maçına hazırlanacağız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başakşehir'e 3-2 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ligde kalma şanslarının sorulması üzerine gelecek hafta oynayacakları Galatasaray karşılaşmasına değinerek, "Çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirerek Galatasaray maçına hazırlanacağız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir'e 3-2 mağlup olan Siltaş Yapı Pendikspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez, iyi oynadıklarını ve bu nedenle kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

0caa4d5d53cc435eb68eb11b2f1e2e2a.jpg

Pendik Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İbrahim Üzülmez, "Üzüntülüyüz, bu kadar iyi oynadığımız, iyi mücadele ettiğimiz, 10 kişi kalmamıza rağmen yüzde 51 topa sahip olan bir Pendikspor takımı vardı. Herhalde yüzde 70 topla oynayan Başakşehir'e karşı bu kadar mücadele edilir. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz." dedi.

Başakşehir'in kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunun altını çizen Üzülmez, "ilk yarı 3-4 pozisyonumuz var. Atamayınca rakip de hata yaptığımız ilk pozisyonda gol atınca direncimiz düşüyor. Rakibi iyi analiz ettiğimiz, ön alan baskısını doğru yaparak yakaladığımız pozisyonlarda, final dediğimiz pozisyonlarda eksiklik vardı. Oyuncularım iyi mücadele etti, 17'ye yakın gol pozisyonuna giren bir Pendikspor takımı vardı. Evet kaybettik, kaybettiğinizde olumlu şeyleri söyleyince anlatamıyoruz ama ben bugün oyuncularımın mücadele ettiğini ve olumlu işler yaptığını düşünüyorum. Kırılma anı Welinton'un kırmızı kartı. 2-2 yaptık, 10 kişi kalınca ister istemez oyuncularım skoru korumak için ikinci bölgeye çekildi, 10 kişi oynamamıza rağmen 3 net pozisyonumuz var. Pozisyonlara giriyoruz, oralarda cömert olunca olmuyor. Başakşehir'e ilk yarıda bir pozisyon verdik. İyi çalıştık, iyi analiz ettik, saha içinde doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Bizim adımıza üzüntülü olan şey, kazanamadığımız bir maç oldu. Sonuna kadar devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Üzülmez, ligde kalma şanslarının sorulması üzerine ise "Şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar bu şansı kullanmaya çalışacağız. Galatasaray maçı, zor maç. Şampiyonluğa oynayan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynayacağız ama biz profesyonelliğimizden uzaklaşmadan çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirerek Galatasaray maçına hazırlanacağız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu. Kaynak:NTVSPOR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113