• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Onlar gidecek bomba isim gelecek

Onlar gidecek bomba isim gelecek
Sezon başından bu yana kötü gidişata son veremeyen Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi hareketli geçiyor. İddialara göre Fenerbahçe'de iki isim takımdan ayrılacak. Bu ayrılıkların

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor... Fenerbahçe'de transfer dönemi başlamasıyla takıma ilk olarak Sadık Çiftpınar kazandırılmıştı. Daha sonra ise Chelsea'den dünyaca ünlü hücum kanat oyuncusu Victor Moses 1.5 yıllığına kiralandı.

Orta sahaya da mutlak bir takvye yapmak isteyen sarı lacivertlilerde temaslar sürerken beklenmedik bir teklif geldi. Fenerbahçe, sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı oyuncusu için teklif aldı. Gelen teklif karşısında teknik direktör Ersun Yanal'dan da 'Gidebilir' onayı çıktı. İşte detaylar...

REYES YOLCU

Fenerbahçe'de Diego Reyes'e teklif geldiği ve oyuncunun tüm maliyetinin yeni takımı tarafından karşılanacağı kaydedildi. Ek olarak bu teklifin La Liga ekiplerinden Real Betis'ten geldiği iddia edildi. Fenerbahçe'de 3 yıl kontratı bulunan ve yıllık 1.5 milyon euro alan Diego Reyes'in yeni adresi İspanya olacak.

İKİNCİ AYRILIK SLIMANI!
Fenerbahçe'de ikinci ayrılık ise Islam Slimani ile gerçekleşecek. Cezayirli oyuncu ile yolların ayrılamasına karar veririlirken yerine gelecek isim de belli oldu.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık! Onlar gidecek bomba isim gelecek

 

SLİMANI GİDECEK O GELECEK

Cezayirli oyuncu ile yolların ayrılamasına karar veririlirken yerine gelecek isim de belli oldu.

 

Fenerbahçe'de 2 ayrılık! Onlar gidecek bomba isim gelecek

Sarı-lacivertliler, Benfica'nın Şilili santrforu Nicolas Castillo'yu renklerine bağlamak için masada! 25 yaşındaki golcü kiralık olarak gelecek.

NICOLAS CASTILLO KİMDİR?
Kariyerine CDUC takımında başlayan 25 yaşındaki Nicolas Castillo, Club Brugge, Mainz, Frosinone, UNAM Pumas ve Benfica formaları giydi. Benfica ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Şilili futbolcu, bu sezon ligde sadece 4 maçta forma giyebildi ve skor üretemedi.

Kaynak:Takvim

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113