• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

NEDEN PENDİK'TEN BİR DÜNYA MARKASI ÇIKMASIN?

NEDEN PENDİK'TEN BİR DÜNYA MARKASI ÇIKMASIN?
Geçtiğimiz Pazartesi günü Pendik?e gelen MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP ilçe başkanlığını ve PESİAD?ı ziyaret etti



DEVLETİN BEKASINDAN BAŞKA
BİR DÜŞÜNCEMİZ YOKTUR

Pendik MHP İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanı Erdinç Kılıç ve yönetimi ve bazı yerel basın mensuplarıyla bir süre görüşen il başkanı İhsan Barutçu, burada yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyeleri ve ülkücü camia ile valilik makamına gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi verdi ve “Sayın  valimizle yaptığımız görüşmede, olası bir deprem felaketi ihtimaline karşı parti olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Kamu kurum ve kuruluşlari ile özel teşekküllerin çalışmalarının yeterli olmadığını dile getirerek, Haiti’de yaşananları ve dış mihrakların bu olumsuz havadan nasıl istifade ettiklerini ve devletin bekasının nasıl kaybolduğunu söyledik. MHP olarak bu devletimizin bu duruma düşmemesi için el birliğiyle yapılması gerekenlerin biran önce yapılmasını arzuladığımızı kaydettik. Çünkü, MHP olarak devletimizin bekasından başka bir düşüncemiz olamaz.” Dedi.
BİR TÜRK MARKASI DA
PENDİK’TEN ÇIKSIN

Daha sonra beraberindekilerle birlikte PESİAD’ı ziyaret eden il başkanı BARUTÇU burada yaptığı konuşmada ise, “PESİAD, faaliyetlerini yakından takip ettiğimiz ve güzel işler gerçekleştirdiğine inandığımız son derece başarılı bir dernektir. Yeni binası da gerçekten güzel bir mekan olmuş, hayırlı olsun diyoruz. PESİAD’ın bölge iş adamlarına ve ilçenin ticaret hayatına önemli katkıları var. Parti olarak dünya standartlarını yakalamış ve dünyaya namsalmış bir Türk markası görmeyi çok arzuluyoruz. Başarılı faaliyetleriyle PESİAD, görmeyi arzuladığımız bir Türk markasını Pendik’ten çıkarabilir.” İfadesinde bulundu.
TÜRK İŞ ADAMLARI
EN BÜYÜK DARBEYİ,
DARBELERDENGÖRDÜ

Barutçu konuşmasının devamında, Türk iş adamlarının kriz dönemlerinden çok fazla etkilenmelerine rağmen en büyük darbeyi, geçmiş dönemlerde yaşanan darbelerden gördüğünü kaydederek, “Askeri ve sivil her türlü darbeyi hiç bir zaman tasvip etmiyoruz. Bu darbeler ve darbe girişimleri ülkemizin tircaret hayatını felç olma noktasına getirmekte ve bir çok iş adamımızın iş hayatını bitirmektedir.” Şeklinde konuştu.
CİN, SİYASİ KİMLİK AYRIMI
OLMAKSIZIN HER TÜRLÜ
KATKIYA HAZIRIZ

İl başkanı İhsan Barutçu’yu bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ağırlayan PESİAD Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, “Sayın Barutçu ve ilçe başkanı Erdinç Kılıç ile birlikte yöneticilerini aramızda görmek bizleri oldukça mutlu etti. Fikirleri ile derneğimize ve iş adamlarımıza önemli katkılar sunabilirler düşüncesindeyiz. Çünkü, biz bir sivil toplum örgütü olarak her türlü fikire ve siyasi düşünceye açığız ve aynı mesafedeyiz. Sağlanacak her türlü katkıyı siyasi kimliğine bakmadan alacağız.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113