• BIST 9798.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Mustafa Şahinyılmaz; Pendikspor henüz yüzde 25'i ile oynuyor

Mustafa Şahinyılmaz; Pendikspor henüz yüzde 25'i ile oynuyor
2.Lig Beyaz Grupta 18 puanla zirvede bulunan Pendikspor, en yakın rakibinin 4 puan önünde lider durumda. Başkan Mustafa Şahinyılmaz, " Çok güçlü ve uyumlu bir kadromuz var. Henüz yüzde 25 ile oynuyoruz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız." dedi.

19 Ekim günü Pendikspor Tesillerinde medya mensuplarıyla bir araya gelen başkan Mustafa Şahin Yılmaz, geride kalan 8 haftanın değerlendirmesini yaptı. Toplantıya Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz'ın yanısıra,  Yönetim Kurulu Üyeleri; Atakan Yüce, Onur Durası, Recep Yeşilyurt ve Murat Özdemir'de katıldı.
ilkin-z.jpg

Pendikspor'un başarı başkanı Mustafa Şahinyılmaz, geçtiğimiz günlerde hastalığı belli olan ve sağlık nedeniyle ara vermek zorunda olan başarılı antrenör Levent Devrim sonrası takımın başına kimin gelecegi hakkındaki soruya : "Takım şu anda Antalya'da kampta yeni antrenörle birlikte çalışmalarına devam ediyor." dedi. Osman Özköylü'nün ekibiyle beraber göreve geldiğini söyleyen başkan, kamp sonrası 9. haftayı bay geçecek takımın 10. Haftada Uşakspor maçı ile lige devam edeceğini söyledi.  Takım içinde arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu ve sezon içinde takımın vites arttırarak devam edeceğini şu an takımın %25 ile oynadığını buna rağmen puan farkıyla lider olduğunu daha da iyi olacağını bildirdi.

Başkan Şahinyılmaz, taraftarın takıma muhteşem bir destek verdiğini ama bazen çatıya çıkmak veya küfürlü tezahürat durumlarında para cazasından öte saha kapamaya kadar büyük cezaların olduğunu ve 12. adam olarak etkili olan taraftara iç saha maclarında hep ihtiyaç olduğunu ve her zaman gerekli desteği verirken ceza alacak faaliyetler olmamasını istedi.

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı ve Pendikspor Yöneticisi Atakan Yüce ise yaptığı açıklamada:
"Pendikspor başarıyla gidiyor. Şirketleşme süreci de sürüyor. Dünyanın gidişine göre hareket etmek buna ayak uydurmak gerekir. Şirketleşmeyi biz belediye olarak destekliyoruz. Ahmet Cin başkanımız bütün bu sorumluluğuna karşılık halk tarafından kesilecek faturayı ve işin siyasi yükünün ağırlığından da haberdar.  Bunların bütün adımlarını çok detaylı inceleyerek onaylıyor. Şirketleşmek için anlaştığımız kurum veya kişiler kulübümüze hayranlar. İnşallah 1.lig de boy göstereceğiz. Hedeflerimizin arasında yeni bir pendik stadı da  yapmak istiyoruz." dedi.
Başarılı giden takımın başarılı yönetimini tebrik ediyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113