• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Muhtar böyle olmalı dedirten muhtar adayı

Muhtar böyle olmalı dedirten muhtar adayı
Batı Mahallesi Muhtar Adayı Nazan Uluca Çakroğlu, birikimi, vizyonu ve mahallesinin sorunlarına hakimiyetiyle, seçmenlerden destek görüyor.

Batı Mahallesi'nin Kadın Muhtar Adayı Nazan Uluca Çakroğlu, çoğunluğu kadınlardan oluşan Muhtar Azası adaylarıyla basın toplantısı düzenledi.

Gülistan Sofrası'ndaki basın toplantısında projelerini ve yapacaklarını medya mensuplarına anlatan Nazan Uluca Çakıroğlu, doğma büyüme Pendikli olan bir isim.

1976 yılında Pendik'te doğan Muhtar Adayı Nazan Uluca Çakıroğlu, yaklaşık 48 yıldır Batı Mahallesi Sakini. Kurduğu sıcak ilişkiler, yardım severliği ve birikimiyle mahallede taraflı tarafsız herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış durumda.

14893cfd-8135-4767-82d9-c80d958ec527.jpg

Derdi olanla dertlenen, ihtiyaçlı birisi gördüğünde sıkıntısını gidermek için elinden gelen gayreti gösteren Nazan Uluca Çakıroğlu için mahalle sakinleri, " İşte muhtar böyle olmalı." diyorlar ve kendisine destek veriyorlar.

Kadın Muhtar Adayı, seçildiğinde çok güzel projeleri olduğunu ve mahalleye artı değer katacaklarını, Batı Mahallesi Sakinlerinin farkı kısa sürede göreceklerini söylüyor.

Nazar Uluca Çakıroğlu yapacaklarını şöyle açıkladı; " Muhtarlığımızda bulunan odalardan birinde, haftanın iki günü ihtiyaç sahibi çocuklarımıza özel ders imkanı sunacağız.

Yine muhtarlıktaki odalarımızdan birinde haftanın bir günü ev hanımlarına özel halk eğitim müdürlüğünde görev yapan öğretmenler eşliğinde atölyeler düzenleyeceğiz.

Mahallemizdeki her caddede kolaylıkla ulaşılacak temsilcilerimiz olacak. Her caddemiz için ayrı ayrı whatsapp grubu kurup, resmi evraklarınızı vakit kaybetmeden ulaştıracağız.

Sokak hayvanlarımız için mama kumbarası çalışmalarımız özel firmalar ve belediyemizle bağlantılı olarak devam etmektedir. Köpek Park projemizin de görüşmelerine ilgili kurumlarla devam ediyoruz.

Yerel ve Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği kültürel gezilere katılım sağlamak ve kendi bünyemizde de ücretsiz geziler yapmayı planlıyoruz. 

Yine Batı Mahallesi sakinleriyle birlikte tarih ve saatlerini belirlediğimiz kitap okuma kulübü oluşturacağız.

Muhtarlıkta sizleri sıcak bir ortamın karşılaması en büyük arzum. Koyu renklerden arındırıp ferah ve canlı renkler eşliğinde huzurlu bir ortama giriş yapmanızı istiyorum.

Yukarıdaki vaatlerimiz haricinde kurulacak whatsapp ve sosyal medya gruplarından arz ve taleplerinizi kolaylıkla dile getirebileceksiniz. Bizlerde çözüm için hızla harekete geçeceğiz.

Ben ve ekibim sizlerle beraber daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Bizi bu yolda desteklemeniz çok kıymetli. Yapamayacağımız işleri vaad etmek istemem ama yapmayı arzuladığımız daha çok işimiz var. BATI MAHALLESİ İÇİN YENİ BİR HİKAYE'yi sizlerle beraber yazmak istiyoruz."

 

NAZAN ULUCA ÇAKIROĞLU KİMDİR?

6195b01c-004e-4691-811b-d94895e9ff86.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113