• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu?nda ?önemli AN?lar

Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu?nda ?önemli AN?lar


Pendik Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu’nda, önemli bir birliktelik göze çarpıyor. Okulun idarecilerinin beşinin isimlerinin “AN”la bitmesi bir tevafuk. Kendilerine, okulun önemli “an”ları ismini takmaları, okulda bir espri konusu olmuş. Hatta bu “an”ları iyi anlıyoruz.
Milli Eğitim Vakfıyız, eğitimde farklıyız   
Okul müdürü İhsan KOÇ, kendileri için “Biz Voltran’ı oluşturduk. Voltran, nasıl güç ifade ediyorsa, idari birliktelikte de, o güç var. Biz, bu gücü ve her anımızı, Türk Milleti’nin ihtiyacı olan nitelikli, milli ve manevi anlamda donanımlı, ahlaklı, üreten, düşünen insan yetiştirmeye harcıyoruz. “MİLLİ EĞİTİM VAKFIYIZ, EĞİTİMDE HEP FARKLIYIZ” sloganı ile bulunduğumuz bölgede önemli işler yapmaya çalışıyoruz” diyor.
    İsimleri “AN”la biten 0kul müdürü İhsan KOÇ, müdür başyardımcısı Elvan TOSUN, müdür yardımcıları Burhan POLAT, Erhan AKBIYIK, Şenol KILIÇASLAN’ın yanında diğer müdür yardımcısı Fatih ŞENOCAK, ad ve soyadında “AN” olmamasından rahatsız değil. Müdür yardımcısı Fatih ŞENOCAK “Bu ekibe bir Fatih lazımdı, işte o da benim. Bana Fatih Han da diyebilirsiniz.” diye, latife yapıyor.
    İnanamayacaksınız ama gerçek
Okulda idareciler haricinde, tam tamına 26 öğretmenin de ad ve soyadında “an” olması, daha da şaşırtıcı. Bakın kimler var : Abdul Mercan, Aslı Tan, Aslıhan Önsel, Can Özcan, Elif Bertan, Emrah Tarman, Ercan Karayiğit, Ersin Yeniyapan, Esra Gersman, Gülcan Varış, Hilal Özturan, Lokman Yıldırım, Mahmut Doğan, Murat Serdar Doğan, Medine Atan, Mehmet İlhan, Neslihan Tudan, Özcan Koçak, Tuba Tudan, Ummuhan Gülle, Vildan Ülkü, Hülya Kılıçaslan, Hasan Karabaş, Zeynep Özalkan, Gülcihan Göksun, Elvan Süme. Diğer taraftan okulda dolaşırken, her an sonu ‘an’la biten bir öğrenciye rastlamakta mümkün.
    Duyuru Gazetesi olarak biz de, bu anı tespit edip, haber yaparak ölümsüzleştirdik. Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu idarecilerine, her anlarını güzel işlere harcadıkları için başarılar diliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113