• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Milletçe bayramlaştık

Milletçe bayramlaştık
Kurban Bayramı?nın ikinci ve üçüncü günü, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarında bayramlaşma vardı. Bayramı, ilçelerinde geçiren vatandaşlar ve parti üyeleri, partilerin ilçe merkezlerine akın ederek, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle bayr

AK PARTİ SALONLARA SIĞMADI
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu ilçe bayramlaşması, milletvekili Mustafa Ataş, Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe belediye meclis üyeleri ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
2011 SEÇİMLERİNİN ÖNEMİ VURGULANDI
Partililerin ve vatandaşların bayramlarının kutlandığı programda yapılan konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 2011 seçimlerinin ülke ve parti için önemi vurgulanarak, partililerin el ele vermek suretiyle var güçleriyle çalışarak, daha da güçlü bir şekilde iktidarda kalma mücadelesi vermeleri gerektiği kaydedildi.
YETKİLİLER, PARTİLİLERLE TEK TEK BAYRAMLAŞTI
Konuşmaların ardından, milletvekili Mustafa Ataş, Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, belediye başkan yardımcısı Cevat Yaman ve ilçe başkanı Turgay Kılıç, ilçe binası girişinde, partili vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, bayramlaştılar.

CHP’de bayram coşkusu
Halit Temiz başkanlığındaki CHP Pendik İlçe Örgütü’nün bayramlaşma programında, büyük bir coşku hakimdi.
İlçe yönetiminin ekseriyetle katıldığı bayramlaşma programına, partililer yoğun ilgi gösterdi.
Parti içi çekişmelerin bayram dolayısıyla bir kenara bırakıldığı Pendik CHP’nin bayramlaşma programı, coşkulu bir şekilde gerçekleşti.


Muharip Gaziler Derneği Anadolu Yakası Pendik Şubesi, bayramın 4. günü, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tertipledikleri yemekle bayramlaştı.
    Yoğun bir katılımın gözlendiği programda konuşan dernek başkanı Sefa Altunparlar, gazilerin, şeref aylığının, ocak 2011’den itibaren, 600 liraya çıktığını kaydetti. Altunparlar ayrıca, Kartal ve Pendik’te, göz hastanesinin, üyelerine ücretsiz bakacağını ve parasını veren üyelerin, madalyalarını alacağını söyledi.
    Bayramlaşmaya, Emekli Subaylar Dernek Başkanı Alkan Binici, Muharip Gaziler Derneği Genel Sekreteri Beyazıt Öztürk ve belediye başkan yardımcısı Rüstem Kabil de katıldı.
Türkiye Partisi Pendik İlçe Teşkilatı’nın, bayramın ikinci günü gerçekleşen ilçe bayramlaşmasında, Deniz Küçük, partilileriyle, ilçe başkanı sıfatıyla ilk defa bayramlaştı.
    Programa katılan partililerin bayramını kutlayan yeni ilçe başkanı Deniz Küçük, bayramın, İslam Alemi’ne, Türk halkına ve partilerine hayırlar getirmesini diledi.
İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın da katılımıyla gerçekleşen AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşmasında, partililere hitap eden ilçe başkanı Av. Temurhan Yıldız ve milletvekili Mustafa Ataş, birlik ve beraberlik mesajı vererek, 2011 seçimlerinin önemine vurgu yaptılar.
   YOĞUN İLGİ VARDI
    İlçe yönetiminin de hazır bulunduğu, Kartal eski belediye başkanı Arif Dağlar, Samandıra eski belediye başkanı Abdullah Bayram, kurucu ilçe bakanı Hasan Altuntaş, il ve ilçe belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ilçe bayramlaşmasına, partili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Programa katılarak söz alan yöneticiler, partililerin bayramını kutlayarak, 2011 seçimlerine süratle hazırlanılması gerektiğini ifade ettiler.
Bayramın ikinci günü gerçekleşen ilçe bayramlaşmasında konuşan MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, 2011 seçimlerinde, tek başına iktidara geleceklerini ima ederek, “Gelecek yıl, iki bayramı bir arada yaşayacağız.” dedi.
    PARTİLİLERLE TEK TEK KUCAKLAŞTILAR
    Programa katılan partililerin bayramını, tek tek kucaklaşarak kutlayan ilçe başkanı Kılıç ve yöneticiler, birlik ve beraberlik mesajları vererek, bayramın, Türk-İslam Alemi’nde hayırlara vesile olmasını dilediler.
Bu yıl, bayramlaşma programı düzenlenen ender derneklerden biri olan Pendik Karadenizliler Derneği’nde, kavurma bayramı vardı.
BAŞKAN SABUNCU, KAVURMALARI, KENDİ ELLERİYLE İKRAM ETTİ
Hüseyin Sabuncu’nun başkanlığını yaptığı dernek yönetimi, bayramın ikinci günü, öğle saatlerinde gerçekleşen bayramlaşma programında, üyelerine, ekmek arası kavurma ikramında bulundu. Dernek bayramlaşması, Karadenizlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113