• BIST 10276.88
  • Altın 2390.165
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.8713
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

MHP'den miting gibi açılış

MHP'den miting gibi açılış
Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'nın yeni merkezi, görkemli bir törenle hizmete girdi.

Yeni İlçe Binasının açılışında konuşan MHP İlçe Başkanı Serdar Okay, “Partimizin Pendik halkı ile buluşmasını hızlandırma vakti gelmiştir. 15 Mart ile 7 Haziran arasında Bozkurtlar ve Asenalardan oluşan bir ordu ile sahadayız” dedi.

MHP, Doğu Mahallesi'nde bulunan Verem Savaş Dispanseri’nin bitişiğinde yer alınan yeni ilçe binasının açılışını geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdi.

Oldukça kalabalık bir kitlenin katıldığı açılış törenine MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MYK üyeleri Hayrettin Nuhoğlu, Mehmet Kılıç, İstanbul Milletvekili Ali Torlak, 1. Bölge aday adayları Murat Şahin, Murat Yılmaz, umur Arıkan, Zeycan Güzelsoy, Fatih Eryılmaz katıldılar.

Katılımcılar arasında oldukça fazla sayıda bayanın bulunması da önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Açılışta partililere hitap eden Serdar Okay, “Yarım asra yakın süredir büyük fedakarlıklarla, maddi ve manevi her türlü bedeli ödeyerek,

bilgi birikimi, tecrübesi ile bugünlere ulaşan partimizin Pendik halkı ile buluşmasını hızlandırma vakti gelmiş hatta geçmektedir.

Ülkemizin içinde bulunduğu ağır şartlardan kurtuluşun ve İçeride bölücü taleplerin Meclis kürsüsüne kadar çıktığı,  dışarıda ise savaş tamtamlarının çalındığı bir dönemde  Türk milletinin umudunun Milliyetçi Hareket Partisi olduğu gerçeği  bugünlerde daha fazla hissedilmektedir.

Partimiz 7 haziran 2015’de yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimini  2’inci bir kurtuluş mücadelesi için fırsat ve imtihan sahası  olarak görmektedir.

ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ KURULAN TÜM TUZAKLARDAN KURTARACAĞIZ.

Dağa, adaya ve saraya sinerek milli varlığımıza çelme takmaya çalışan nankörlere milletimizin ve ülkücü hareketin feraseti yetecektir.

DEĞERLİ PENDİKLİLER:

Genel başkanımız Devlet bahçelinin ifade ettiği gibi

Unutmayalım, bağımsızlığımızın ninnisini söyleyen kadındır,

Bekamızın duasını eden kadındır, Vatana evlat yetiştiren yine kadındır, Annedir.

Türk Milleti’nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak Kadınlarımızın manevi güçlerinin,  icra güçlerinin farkındayız ve bunun partimize yansımasını istiyoruz.

HANIMEFENDİLERİN  ÇALIŞABİLECEKLERİ TEŞKİLATLANABİLECEKLERİ BİR KADIN KOLLARI BİNASI TESİS EDİLMİŞ VE BİR ASENALAR ORDUSU KURULMAKTADIR.

Bu vesile ile  Partimiz çatısı altında Ülkücü Türk Kadınları ve Pendikli kadınlarımızı bu kutlu yürüyüşte yanımızda  olmaya davet ediyoruz.

Değerli Pendikliler, kıymetli ülküdaşlarım, 15 Mart 2015 Pendik için önemli bir gündür.

15 Mart Pendik’te yeni bir sayfa açmak daha güçlü bir MHP, daha diri bir mhp inşa etmek düşüncemizin filizlendiği, bir seferberliğin başladığı gün olacaktır. Bu seferberliğin adı 7 Haziran 2015 2. kurtuluş mücadelesidir.

15 Mart artık Türkiye’yi parçalara ayırmak isteyenlerin, karış karış yağmalayanların Pendik’teki taşeronlarının ve işbirlikçilerinin ülkücülerin nefesini enselerinde hissettiği, uykularının kaçtığı bir gün olacaktır.

15 Mart – 7 Haziran 2015 günü sandıklarda milletimizin iradesini çalmak için iştah kabartanların heveslerinin kursaklarında kaldığı bir gün olacaktır. Çünkü o gün sandıklarda onları bekleyen bozkurtlar ordusu olacaktır.

15 Mart Milliyetçi Hareket’in Pendik’te binlerce üyesiyle ülküdaşıyla seçim çalışmalarını hızlandıracağı bir gün olacaktır.

Yeni ilçe binamızın, Türk Milletine, Pendik halkımıza ve Ülkücü Camianın bütün mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye davet edilen İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da, yaptığı konuşmasında MHP’nin mevcut iktidara tek alternatif olduğunu belirterek, “Toplumun algısının yönlendirilmeye çalışıldığı taraflı anketlerde dahi MHP’nin oy oranı  %18 – %23 arasında gösteriliyor. O anketlerden dahi anlaşılıyor ki, önümüzdeki seçimlerde AKP’nin tek başına iktidar olması artık mümkün değildir. Milletimiz önümüzdeki seçimlerde, vatana ihanet içinde olanlarla, gerçek vatansever ve milliyetçileri ayırt ederek karar verecek, MHP iktidar olacaktır” dedi.

Açılış konuşmalarının tamamlanması ile yeni ilçe binası gezilerek partililere tanıtıldı.

Yeni ilçe binasında, kadın kollarına tahsis edilmiş özel bir kat, konferans salonu, eğitim salonları, toplantı salonları, kütüphane, mutfak, ibadethane gibi bölümler bulunuyor.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113