• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

MHP Aday adayından açık havada açıklama

MHP Aday adayından açık havada açıklama
MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekii Aday Adayı Şükrü Şimşek, Tuzla Şifa Mahallesi'nde düzenlediği açık hava mitingi ile aday adaylığını açıkladı.

Şükrü Şimşek açıklamasında şu görüşlere yer verdi; Kıymetli dava arkadaşlarım, çok değerli basın mensupları, uzaktan yakından gelip toplantımıza iştirak eden, kıymetli halkımız her birinize şükranlarımı sunuyor, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Ülkemiz çok önemli olduğunu herkesin fark ettiği derin ve karmaşık bir zaman diliminden geçiyor. İnsanlarımız her geçen gün yeni siyasi gelişmelerle ve özellikle Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin siyasete nefes aldıran, güven veren kararlı adımlarıyla Türkiye gündemine dikkat kesilmiş vaziyettedir.

Milliyetçi Hareket Partisi değişmez siyasi çizgisi olan önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben- anlayışıyla büyük Türk Milletinin gönlünde her zaman teveccüh kazanmıştır.

Partimizin bu tutumu gönüllerdeki Türk ve Türkiye sevdasının somutlaşmış en büyük anıtıdır. Bu nedenle son günlerde milli ve manevi sorumluluğumuz oldukça artmış ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin hayati öneme sahip kararları çıkaran bir merkez olduğu tekrar görülmüştür.

Milliyetçi Hareket olarak aldığımız ve alacağımız her türlü karar hiç şüphesiz ki büyük Türk milletinin ve Türkün kutlu coğrafyasının hayrına ve huzuruna hizmet edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Türkiye’nin içinde, yangın yerine dönen sınırlarında ve uluslararası platformda karşı karşıya kaldığı yüksek risk ve tehditler ve eli kanlı ihanet şebekelerinin faaliyetleri Türkiye’mizin siyasi durumunun yeniden değerlendirilmesi ve güncellenmesi gerekliliğini ve bunun bir zorunluluk olduğunu ortaya koymuştur.

İşte bu sebepten normal şartlarda 3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimlerinin  ülkemizin bekası ve saydığımız risk ve tehditler sebebiyle erkene alınmasına yönelik Başbuğumuzun manevi mirasçısı, milliyetçihareketin tartışılmaz lideri,

Türkmen beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 17 Nisan 2018 tarihinde yaptığı milli çağrı ve erken seçim teklifi büyük Türk milletinin vicdanında kabul görmüştür.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan ikili görüşmeler neticesinde Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin erkene çekilip 24 Haziran 2018 tarihinde yapılması hususunda mutabakata varılmış ve

kıymetli liderin feraset ve Türkiye sevdasıyla aldıkları bu milli karar Cumhurbaşkanımız tarafından Türk halkına deklare edilmiştir.

Artık söz egemenliğin sahibi büyük Türk milletinindir. Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi “Cumhur ittifakıyla” bu kutlu yürüyüşü inşallah büyük bir başarıyla ve milletimizin yüksek teveccühü ile birlikte tamamlayacaktır.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi “Cumhur ittifakıyla” Türk halkının beklentilerine, taleplerine, arzu ve hedeflerine tüm gücüyle sarılıp siyasi bir bütünlük ve ahlaki bir görev bilinciyle mutlaka cevap verecektir.

Cumhur ittifakının, Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Sayın Erdoğan’ın bütün muhalifleriCumhur ittifakının ve bu iki liderin gücünü,   büyük bir kıskançlık ve çaresizlik içerisinde izleyeceklerdir.

Bu millet sandıkta Cumhur ittifakına ve Türkiye sevdalısı bu iki lidere kollarını mutlaka açacaktır.

İşte bunun için, ülkemizin yüksek geleceği ve menfaatleri vebekasının güvenliği için büyük Türk milleti yegâne gücümüz, tek ve mutlak umudumuzdur.


15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşananlar, Pensilvanya sevdalılarının, Okyanus ötesi müptelalarının bitmek tükenmek bilmeyen ihanetleri, Türk milletine tek yumruk olmanın, milli devlet anlayışının önemini tekrar hatırlatmış ve bu durum Ak parti ile Milliyetçi Hareket Partisini Cumhur ittifakındabuluşturmuştur. Bu anlayış ve bu kardeşlik hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin defalarca söylediği gibi Cumhur İttifakı milli istiklalimizin namusudur,geleceğidir, ulusal kardeşliğin ve barışın çimentosudur. Cumhur ittifakı güçlü ve istikrarlı Türkiye’nin, milliyetçi Türkiye’nin yükselen sesidir.

Onun için Türkmen beyimizin ülkücülere verdiği emri yerine getirip bu ittifakı ve milliyetçi davayı  ev ev, hane hane, sokak sokak dolaşarak halkımıza anlatmak zorundayız.

Bu tavır ülkücülerin yemini ve yol haritası olmalıdır. Çok kıymetli Hanımefendiler ve beyefendiler, şu düşünceyi buradan tekrar ifade etmekte fayda görüyorum: Milliyetçi Hareket partisi için hiçbir insanın kökeni, dili ve siyasi düşüncesi önemli değildir.

Milliyetçi hareket mensupları olarak bizler hiçbir insanı etnik yapısına, mezhebine veya rengine göre değil   mayasına ve meşrebine göre değerlendiririz.

Bize göre meşrebi bozulmuş olmanın tanımı bölücülük ve ihanet içerisinde olmaktır. Türk milletini bölmeye yok etmeye çalışanlar, Sırtlarını  PKK’ya ve YPG’ye  Amerika’ya  dayayanlar, Salya sümük konuşan hoca müsvettelerinden  güya vaazlar dinleyip Okyanus ötesinden gelen emirle güya huşu içinde ihanete soyunanlar şunu asla unutmamalıdır: Milliyetçi hareket mensupları yani vatanı için ölüme koşanlar, milli olan, bu vatana, bu bayrağa hizmet eden herkesle yanyana ve omuz omuza olacaklardır   ve meşrebi bozulmuşlara   akla hayale gelmeyecek darbeler vurmaya devam edeceklerdir. Bu aziz millet bu kenelerden kurtulana kadar cumhur ittifakı devam edecektir.

Türk coğrafyası içinde ihanete karışanlar bizi iyi dinlesin: Türk milleti intikamını almadan iflah olmaz, Dökülen kanların hesabını sormadan rahat etmez, pensilvanyalıya hesap sormadan içindeki nefret dinmez.

Çünkü kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Asla unutamaz İşte bunun için bu yola baş koyan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkenin geri kalan milliyetçileri ardına bakmaksızın yan yana olacaktır.

Millet bekası için doğrusu da cumhurun ittifakıdır.

Bizimle birlikte olmak isteyen Türkiye sevdalılarına Milliyetçi hareketin kapısı ve milli gönüller sonuna kadar açıktır. Bunu buradan her türk vatandaşına ilan ediyorum.

Kutlu davamıza hizmet etmek için, bu milli düşünceler ışığında hiçbir ferdi beklenti içerisine girmeksizin ve çok büyük ihtiyaç duyduğumuz milli birlik, kardeşlik ve ulusal dayanışma iklimine katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 1.Bölge Milletvekilliği aday adaylığımı siz kıymetli dostlarıma ve kamuoyuna ilan ediyorum.

Partimizden aday adaylığını ilan eden dava arkadaşlarıma, soyumun yiğitlerine    bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyorum.

Siz değerli kardeşlerimden hareketimizin tartışılmaz lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi ve Türkmen beyimiz adaylığı tarafımıza verdiği takdirde Şükrü kardeşinizi desteklemenizi ve bu kutlu yürüyüşte Milliyetçi hareket partisinin yanında olmanızı temenni ediyorum. Cesaret, emek  mücadele bizden Büyük karar Türkmen beyimizden Takdir ise, şanı büyük Allah’tandır. Yüce Allah Doğru ve samimi olanların yanında, riyakâr ve sapmış olanların karşısındadır.

Yüce Mevla bizleri doğrudan, adaletten ve liyakati sahibine teslim edebilme yolundan ayırmasın.Siz kıymetli arkadaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyor Saygılarımı sunuyorum. Rabbim Yâr ve yardımcımız olsun.

Allaha emanet olunuz.           

dsc_0001-009.jpg

dsc_0019-015.jpg

dsc_0036-013.jpg                                  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113