• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

Kurtköyspor Beyefendilik ödülüne aday

Kurtköyspor Beyefendilik ödülüne aday
Ligi ikinci sırada tamamlayarak, bir üst gruba çıkabilmek için Esenlerspor?la 1. play-off maçı oynayan ve uzatma dakikalarında yediği gollerle karşılaşmayı 2-0 kaybeden Kurtköyspor, bu karşılaşmada gösterdiği üstün ahlak ve centilmence davranışlarıyla tak

PENDİK’İN GURUR KAYNAĞI OLDU
Kurtköyspor, Pendik’i Süper Amatör Lig’de temsil edebilmek için 11 Ocak Pazar günü Selimiye Stadı’da, Esenlerspor’la play-off karşılaşması oynayarak, uzatma dakikalarında yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Kurtköyspor antrenörü Nejdet Koçyiğit, bu karşılaşmanın uzatma dakikalarının son bölümü olan 116. dakikasında, takımı mağlup olmasına rağmen, rakip takım oyuncusunun sakatlandığı andaki centilmence davranışları ve karşılaşma sonrası hakem tiryosuna karşı sergilediği futbol sahalarında ender görülen yine centilmence davranışları nedeniyle TFF. İstanbul Futbol Temsilcisi Yemen Ekşioğlu tarafından ‘Beyefendilik Ödülü’ olarak adlandırılan Fair-Play Ödülü’ne aday gösterildi.

İLK HEDEF GÜZEL AHLAK
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kurtköyspor Teknik Sorumlusu Nejdet Koçyiğit, “Kulübümüzün birinci hedefi, kesinlikle sportif başarı değildir. Oyuncularını ahlaki yönden de güzel seviyelere getirmeye uğraşan ekibimizde, maçlarda centilmenlik dışı hareketlerle kart görmek kesinlikle yasaktır. Biz sportif başarılara, centilmence davranışlarla ve güzel ahlakla ulaşmak, bu şekilde de başarılı olunabileceğini herkese ispat etmek istiyoruz. Bu düşüncelerle çıktığımız müsabakaların birinde göstermiş olduğumuz centilmence davranışlarımızdan dolayı takdir edilerek, böyle bir ödüle aday gösterilmiş olmamız, şahsım ve kulübüm adına bizleri oldukça mutlu etmiştir.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113