• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Korkutan deprem! İstanbul sallandı

Korkutan deprem! İstanbul sallandı
Son dakika deprem haberi: Balıkesir merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe ölçümler paylaşıldı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak ölçtü.

Son dakika: Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

KANDİLLİ'DEN BALIKESİR DEPREMİ AÇIKLAMASI!

Kandilli Rasathanesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 22:31'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.2 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD'DAN BALIKESİR DEPREMİ AÇIKLAMASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi hesabından yapılan paylaşımda, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak paylaştı.

BALIKESİR VALİSİ ŞILDAK: HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmediğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

Saat 22.31’de Dursunbey İlçemizde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yerleşim yerlerimizde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bölgede AFAD ve Jandarma Ekiplerimiz ayrıntılı tarama yapmaktadır. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, deprem sonrası Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Vali Yerlikaya, paylaşımında, "Balıkesir Dursunbey merkezli AFAD verilerine göre 4.7 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Balıkesir Dursunbey'de, 22.31'de gerçekleşen 4,7 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir. Balıkesirimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

BAKAN FAHRETTİN KOCA'DAN BALIKESİR DEPREMİ AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, yaklaşık yarım saat önce 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 112 Acil Ekiplerimiz bölgeyi taramak üzere görevlendirilmiştir. İlk bilgilere göre, endişe verici bir sonuç söz konusu değil. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113