• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

İZMİR İÇİNDE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Bülent Ertekin

Türkiye 21 yıldır AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarını icra ediyor.  

   20 yıl önceki Türkiye ile an itibari Türkiye arasında gözle görülür derecede değişiklikler var. Var, var olmasına da taktir eden de var tektir edip yerlere vuranlarda. 

   Elbette yapılmayan, yapılamayan hatta ve hatta yanlış işlerde vardır, olabilir. Bunları tenkit edip daha iyi yapmaları konusunda muhalefetin hatta icra makamında olanların dahi tüm birimleri olarak uyarıcı ikazları yapmamız bir insanlık ve yurttaşlık vazifemiz. Yapılanlara teşekkür edip taktir etmekte insanlık vazifemiz olsa gerek.

Yapıyor muyuz?

Hayır. 

Bırakın taktir ve teşekkürü "söz konusu vatansa, gerisi teferruattır" denildiğin de dahi terör örgütleri ile işbirliği yapılması gayet normal gibi anlatılıyor.

    

Değişmeli...

Değişim şart...

20 yıldır "ARTIK YETER!!!" diyenlerin ne hikmetse 30 yıldır İzmir'i yöneten CHP'ye de söyleyecekleri bir sözü olmalı, olmalıdır.

   Bunun için 30 yıl önceki İzmir'in fotoğraf arşivi ile şimdiki resimleri yan yana koyalım ve kentteki değişimleri görelim. 

   Bunun yanına ise 10 yıl önceki Manisa'nın, Denizli'nin, Balıkesir'in, Kayseri'nin, Konya'nın , Yozgat'ın, Çorum'un fotoğraflarını getirsinler de karşılaştıralım.  

   İZMİR BÜYÜK BİR KÖY

Bütün Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de CHP'nin söylemleri, amaçları aynı… Havanda su dövmeye devam.

   Birinci Boğaz Köprüsü yapılırken buradan zenginlerin arabaları geçecek, Avrupa yakasındaki zenginlere mal götürülecek diyenler, yol yapıldığında, baraj yapıldığında kurbağa mı yüzdürecek diyen CHP'liler ve solculardı… 

Doğma büyüme İzmir'li olarak Türkiye'nin 3. büyük ili olmasına rağmen büyük  bir köy gibi hâlâ yerinde durması kanımıza dokunuyor. 

İzmir iki yıl önce neyse bugün de o. 12 yıl önce neyse bugün de o. 30 yıl nasıl ise bugünde aynı. Yani; 

BATI CEPHESİNDE HÂLÂ DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK.  

   Oysa 21 yılda Türkiye'nin bir çok ilinde belediyecilikte mükemmel terakkiler oldu. Bu kadar ilerlememizi, gelişme, modernizme rağmen son 13. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde DEĞİŞİM ŞART, ARTIK GİTMESİ GEREKİR diyenler 30 yıldır bir çivi dahi çakılmayan bu güzide büyükşehirde (!) icraat makamında olanların 

BUNLARIN GİTMESİ GEREKİR,

DEĞİŞİM ŞART!!!

Neden demezler?

Niye diyemezler?

Niçin demezler?

Köyüm İzmir ve tüm İzmirliler 

VATANDAŞIN, İSTANBUL SON SEÇİMLERDEKİ TERCİH GİBİ 30 YILDIR yerinde sayan bu belediyenin ve siyasi tercihin değişip yerine İzmir'i uçuracak, haklı ve hakkı olan yerlere getirecek siyasi kadro ve idareyi iş başında görmek istiyor.

   Bu güzel belde de yaşayan  hepimizin, birlik ve beraberlik içerisinde güzel, mutlu, huzurlu insana ve insanlara yakışacak şekilde konforlu yaşamak 5 milyonun hakkıdır.

 

Bu yazı toplam 333 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113