• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

İktidarımızın ayak sesleri

İktidarımızın ayak sesleri
Kartal Orhantepe Mahallesi?nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda partililere hitap eden MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir, ?Burada toplanan bu yoğun kalabalık ve büyük coşkuyu, belediye başkanlığını alacağımızın ayak sesleri olarak yorumluyor

Kartal Orhantepe Mahallesi’nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda partililere hitap eden MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir, “Burada toplanan bu yoğun kalabalık ve büyük coşkuyu, belediye başkanlığını alacağımızın ayak sesleri olarak yorumluyorum. Gümbür gümbür geliyoruz.” şeklinde konuştu.Yoğun bir partili ve vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen programa, ilçe başkanı Şenol Yondemir, belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu ve eşi, il ve ilçe meclis üyesi adayları, teşkilat yöneticileri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
KRİZ BİZİ DEĞİL AMA BAZILARINI TEYET GEÇİYOR
Programın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Şenol Yondemir, “Ülkemizde maalesef hala her şey toz pembe gösteriliyor. Akşam yattığımda cebimizdeki para her sabah daha da azalıyor, hiç artmıyor. Aydın Doğan’ı zengin eden zihniyet, şimdi ceza kesmenin peşinde. Krizin bizi değil, ama bazılarını teyet geçtiği doğrudur. Malesef hala Hacıvat-Karagöz kavgası da devam ediyor.” dedi.
MHP VARKEN BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİLDİR, ALTENATİF MHP’DİR
Yondemir konuşmasına, “Fakat şu iyi bilinmelidir ki, bu ülke sahipsiz değildir. Alternatif MHP’dir. Amerika’ya uşaklık etmeyi meziyet sayanlara 29 Mart’ta sandıkta verilecektir. Dr. Ahmet Çakıroğlu’yla Kartal belediye başkanlığını alacağımızın ayak sesleri geliyor.” ifadeleriyle devam etti.

RANT İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Büyük coşkunun yaşandığı programda daha sonra söz alan belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu ise, “ Biz rant için değil, hizmet için yola çıktık. Ben iyi adam olduğum için değil, bu halk bu zihniyetten kurtulmanın yolunu aradığı ve alternatif olarak biz gördüğü için bu sefer MHP diyecek. Bizim seçimlerden zaferle çıkmamız için yapacağımız tek şey adres götermektir.” şeklinde konuştu.

BU HALK, MARABA OLMADIĞINI SANDIKTA GÖSTERECEKTİR
Belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu konuşmasını “Bizim iddiamız birlikte olmaktır. Birlik ve beraberlik içinde Kartal’ı Kartallılarla birlikte yöneteceğiz. Bunun içindir ki, biz sadece oylara değil, gönüllere talibiz. Ve biz diyoruz ki, 30 Mart sabahı bu halk, maraba olmadığını sandıkta görerek bu sefer MHP diyerek bizleri göreve getirecektir.” sözleriyle tamamladı.
Programın aday tanıtım bölümünde büyük coşkunun da yaşandığı toplantıda partililer, bu sefer başaracaklarına yürekten inandıklarının ve iddialı olduklarının mesajını verdiler.
Yondemir, “Gümbür, gümbür geliyoruz”
Kartal Orhantepe Mahallesi’nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda partililere hitap eden MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir, “Burada toplanan bu yoğun kalabalık ve büyük coşkuyu, belediye başkanlığını alacağımızın ayak sesleri olarak yorumluyorum. Gümbür gümbür geliyoruz.” şeklinde konuştu.
Yoğun bir partili ve vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen programa, ilçe başkanı Şenol Yondemir, belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu ve eşi, il ve ilçe meclis üyesi adayları, teşkilat yöneticileri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113