• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Hayrettin Dursun dördüncü döneme hazırlanıyor

Hayrettin Dursun dördüncü döneme hazırlanıyor
Velibaba?da 3 dönem arka arkaya muhtarlık seçimlerini kazanan Hayrettin Dursun, dördüncü denemde de iddialı.

TÜM ENGELLERE
RAĞMEN KAZANDIM

 Velibaba Mahalle Muhtarı Hayrettin Dursun, geçtiğimiz üç dönem her seferinde önüne çıkan tüm engellere rağmen muhtarlığı kazanmasına bildi. Dursun, dördüncü dönem için de seçimi kazanacağına iddia ediyor. Dursun, Velibaba Mahallesinde görev yaptığı 15 yıllık dönemde önemli icraatlara imza attığını ve atmaya devam edeceğini söylüyor. Geçmişten kalan talep ve isteklerinin arkasında olacağını, bunların arasında başta imar sorunu olmak üzere, bir spor tesisi ve semt konağı yapılmasının öncelikli işlerinden olacağını söylüyor.
Göreve geldiğinde Velibaba’nın bir köy görünümünde olduğunu, kaydeden Hayrettin DURSUN, şimdi ise Velibaba’nın ikamet için tercih edilen gözde semlerden birisi haline dönüştüğünü söyledi.
SORUNLAR
ÇOK BÜYÜKTÜ

1994 yılındaki yerel seçimlerden sonra büyük bir oy farkıyla muhtar seçildiğini belirten Dursun,” O yılları dün gibi hatırlıyorum. Yollar çamur içerisindeydi. Altyapı yok denecek orandaydı. Her taraf gecekondu ve kaçak yapılaşmadan nasibini almıştı. Çeşmelerimizden sular akmıyordu. İnsanlar, özellikle de ev hanımları vakitlerinin önemli bir bölümünü çeşme başlarında ve su tankerlerinin önünde kuyruğa girerek geçiriyorlardı. İçler acısı bir durum söz konusuydu.” dedi.
VELİBABA
PRİM YAPTI

 Mahallenin 15 yılda önemli gelişmeler kaydettiğini kaydeden muhtar,” Şimdi asfaltsız tek bir sokağımız dahi yok. Her evde 24 saat kesintisiz su akıyor. Gecekondular hızlı modern konutlara dönüşüyor. Sağlık ocağımız mükemmel bir hizmet sunuyor. Çocuklarımızın tüm aşıları ve muayeneleri ücretsiz olarak yapılıyor. İmar planları hızla yapılıyor. Velibaba Pendik’in gözde mahallelerinden birisi durumuna hızla geliyor.” dedi.
YENİ YÖNETİMLE DE
İLİŞKİLERİMİZ
İYİ OLACAK

 Muhtarlığı döneminde Pendik belediyesi ile iyi bir diyalog gerçekleştirdiklerini ve hizmetlerin mahalleye gelmesini sağladıklarını da kaydeden muhtar DURSUN,” Öncelikle belediye başkanımız sayın Erol Kaya’ya teşekkür ediyorum. 1994’te göreve gelir gelmez hizmete mahallemizden başladı. Kısa sürede altyapı tamamlanarak yollar genişletildi ve asfalta kavuştu. Yeni seçilecek olan belediye başkanımız ile de iyi ilişkiler kurarak mahallemize hizmetlerin gelmesini sağlayacağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113