• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Haskul seherde sahaya iniyor

Haskul seherde sahaya iniyor
Saadet Partisi Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail HASKUL ve ekibi çalışmalarına her sabah farklı bir mahallede sabah namazını kılarak başlıyor.

Cami cemaati ve mahalle sakinleri ile kucaklaşan Haskul, onları tek tek dinliyor ve çalışmalar hakkında bilgilendiriyor. Haskul, beraberindeki heyetle birlikte sabah namazının kılınması ve cemaatle kucaklaşmanın ardından ilgili mahallede çalışmalarını sürdürüyor.
ESNAF ZİYARETLERİNİ
VELİBABA’DAN
BAŞLATTI
Saadet Partisi Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail HASKUL, yaklaşan yerel çeçimler öncesi esnafın sorunlarını yerinde görmek ve siyasi temayülünü yoklamak amacıyla esnaf ziyaretlerine Velibaba Mahallesi’nde, mahalleye adını veren Veliyuddin Hazretleri’ni ziyaret ederek başladı.
Belediye başkan adayı HASKUL, ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanı ve yönetiminden yaklaşık 100 kişilik bir grupla Velibaba esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler. Velibaba’daki esnaf ziyaretleri sırasında yerel yönetimler hakkında da bilgi aldıklarını belirten Haskul, bir çok esnafın önceki yıllardaki hizmetleri aradıklarını ve yerel yönetimlerde, Saadet Partisi’ni ümitle beklediklerini kaydetti.
HASKUL, 30 MAHALLE
TEŞKİLATINI
ZİYARET ETTİ
Belediye başkan adayı Dr. İsmail HASKUL, ilçe başkanı Ahmet Türkcan ve ilçe yönetim kurulu ile birlikte, SP Pendik mahalle temsilcilikleri ziyaretlerini tamamladı. Mahalle yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan HASKUL, teşkilat mensubu ve vatandaşların dertlerini dinledi. İlçe başkanı Türkcan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu, samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde Dr. İsmail Haskul, “Pendik ve Pendiklinin artık kaybedecek zamanı kalmadı, bunun için bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bütün gücümüzü ortaya koyarak, Pendik’e efsanevi Milli Görüş bayrağını tekrar dikeceğiz.” mesajını vurguluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113