• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

GÜNDOĞDU KAZANDI

GÜNDOĞDU KAZANDI
Uzun bir süredir büyük bir merakla beklenen Pendik Esnaf Odası genel kurulu, 28 Şubat Pazar günü, Aygün Düğün Salonu?nda yapıldı. Üç adayın yarıştığı genel kurulunda yapılan seçimde, Bilal Gündoğdu, 712 oy alarak, 3. defa Pendik Esnaf Odası Başkanlığı?na


Birlik başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir çok oda ve kooperatif başkanlarının yanı sıra, siyasilerin ve bölge esnafının da yoğun ilgisine neden olan genel kurul, divan heyetinin seçiminin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmesiyle başladı. Faaliyet ve mali raporların Bilal Gündoğdu ve Sezai Kantarcı tarafından okunarak ibra edilmesinin ardından, sırasıyla başkan adaylarına söz verilen genel kurulda ilk konuşmayı Naci Aydın yaptı.
AYDIN; ESNAFIMIZ, DEĞİŞİM İÇİN CESARETLİ OLMALI
Başkan adayı Aydın, yaptığı konuşmada, hakkında çıkan bazı iddialara cevap vererek, seçildikleri takdirde gerçekleştirecekleri projeleri anlatarak kongreye katılan esnaflardan oy istedi. Konuşmasında odada yaşanan bir takım olumsuzluklara da değinerek, hizmet için değişimin şart olduğunu önemle vurgulayan başkan adayı Naci Aydın, “Odamızda bir türlü sağlanamayan değişim, bu sefer sağlanmalı. Esnafımız cesaretli olmalı ve gönlünde kim varsa, ondan yana oy kullanmalıdır.”
CABİR YILDIZ; “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM, HODRİ MEYDAN”
Diğer başkan adayı Cabir Yıldız ise, yaptığı konuşmada, hakkında çıkan bazı olumsuz söylentilerin asılsız olduğunu kaydederek, “Ben kimsenin adamı değilim. Öyle olsaydım bu gün listemle karşınızda olmazdım. Hodri meydan.” dedi.
GÜNDOĞDU; “DÜN NE YAPTIYSA, BUNDAN SONRA DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”   
Başkan adayı olarak son konuşmayı yapan Bilal Gündoğdu, Naci Aydın ve Cabir Yıldız tarafından yöneltilen bazı suçlama ve olumsuzluklara tek tek cevap vererek, yürütülen faaliyetler ve seçildikleri takdirde bundan sonraki dönemde uygulayacakları projeleri hakkında bazı bilgiler verdi. AVM’lerle ilgili çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceği, fırıncı esnafının sorunlarının belediye işbirliğiyle çözüme kavuşturacağı ve cumartesi pazarının 1 Nisan itibarıyla yeni yerinde olacağı yönünde bazı bilgiler aktaran Gündoğdu konuşmasını, “2009 yılında 4 banka ile anlaşarak, esnafımıza 10 milyon lira dağıttık. Yasalar nezdinde şartları uyan hiç bir esnafımız, kapımızdan eli boş dönmemiştir. Bizim kapımız, hiç bir ayrım yapmaksızın, herkese sonuna kadar açıktır. Dün ne yaptıysak, bundan sonraki dönemde daha fazlasını yapacağız.” şeklinde konuştu.
Yöneltilen bazı eleştiriler nedeniyle kooperatif başkanı Sezai Kantarcı ve site dernek başkanı Ethem Aksoy’un da söz alarak birer konuşma yaptıkları genel kurulda, odaya hizmetleri geçen bazı yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketleri, başkan Bilal Gündoğdu ve bazı yetkililerce takdim edildi.
Pendik Esnaf Odası genel kurulu plaket töreninin ardından yapılan oda seçimleriyle devam etti. Üç adayın yarıştığı seçimlerde 712 esnafın oyunu alan Bilal Gündoğdu yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Naci Aydın 345, Cabir Yıldız 283 oy aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113