• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Fred krizi bitmiyor!

Fred krizi bitmiyor!
Fred, Fenerbahçe'deki oyunuyla eski kulübüne pişmanlık oluşturmaya devam ediyor. Yıldız orta sahanın oluşturduğu krizi Ada basını duyurdu. Fred gelişmesinin detayları haberimizde...

Fred, yaz transfer döneminde 5 yıllık Manchester United macerasına son vererek Süper Lig devi Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Sarı lacivertlilerin yaklaşık 10 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı yıldız orta saha, yüksek performansıyla taraftarın sevgilisi oldu. Fred'in boşluğunu dolduramayan İngiliz ekibinde ise büyük bir pişmanlık yaşanıyor.

MANCHESTER UNİTED'DA FRED PİŞMANLIĞI

Manchester United taraftarları Fred'in Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından kulübe tepki göstermeye devam ediyor. The Sun'da yer alan haberde; Birçok Manchester United destekçisinin Fred'in geri alınması yönünde büyük tepkiler gösterdiği belirtildi. Brezilyalı yıldız için yazılmış mesajlardan bazılarına da haber de yer verildi. İşte o yorumlar...

gijv2spxkaavfbn.jpg

"Onu Manchester United'a geri getirin."

"Asla satılmamalıydı. Orta sahamızın dinamosunu özlediğimiz konusunda kimin ne düşündüğü önemli değil."

"Fred'in geri dönmesini istiyorum. Orta sahada yetenek eksikliğimiz var."

ORTA SAHA ALARM VERİYOR

Manchester United, sezon başından beri orta sahada istikrarı sağlamakta zorlanıyor. Merkezde ideal üçlüyü oluşturmakta zorlanan teknik direktör Eric ten Hag, sakatlıklar ve formsuz oyuncuların sıkıntısını yaşıyor. Casemiro, Eriksen ve McTominay gibi isimlerden beklediği verimi alamayan Hollandalı çalıştırıcı, çareyi akademiden yetişen genç futbolcuları kadroya dahil etmekte buldu. İngiliz basını, takımın orta sahada yaşadığı aksaklıklar üzerine Fred'in Fenerbahçe'ye gönderilmesini "Büyük bir hata" olarak nitelendirdi.

FRED'İN FENERBAHÇE RAKAMLARI

Fred, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maçta 1838 dakika sahada kaldı.31 yaşındaki yıldız orta saha bu süre zarfında skora 7 asist ile katkı sağlarken, henüz gol sevinci yaşayamadı.

www.aksam.com.tr

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113