• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

FİFA standartlarındaki Kurtköy Spor Tesisleri göz kamaştırıyor

FİFA standartlarındaki Kurtköy Spor Tesisleri göz kamaştırıyor
Pendik?i amatör kümede gururla temsil eden Kurtköy Spor, bir çok birinci lig kulüplerinde dahi bulunmayan FİFA standartlarındaki modern tesisleriyle, göz kamaştırıyor.



İşletmeciliği Yavuz Macit tarafından yapılan Kurtköy Mahallesi Hayati Üstün Caddesi’nde bulunan Kurtköy Spor Halı Saha Tesisleri, bir adet 63x94 ölçülerindeki futbol sahası, 3 adet 32x64 ölçülerindeki halı sahası ve 700 kişilik tribünü ile bölgemizin en büyük tesislerinden biri konumunda.

    Suni çim halılar ve saha ölçüleriyle FİFA standarlarına uygun olan tesis, Duo Turf Teknolojisi’yle de sağlık kurallarına tam bir uygunluk arz ediyor.

24 saat sıcak-soğuk duş imkanına sahip tesislerde, 12 adet soyunma odası ve 30 adet duş bulunuyor.

    Tesisler, tüm bu özelliklerinin yanı sıra çeşitli aktivitelerin yapılabileceği oldukça geniş ve ferah bir kafeteryaya da sahip. Kafeterya da, lig tv. seyretme, masa tenisi ve langırt oynama imkanının yanı sıra, nargile keyfi, fast-food yiyecek ve çeşitli soğuk-sıcak içeceklerden faydalanma imkanı da bulunuyor.

    Futbol oynamaktan veya seyretmekten zevk alan tüm bölge halkını tesislerine beklediklerini ifade eden işletmeci Yavuz Macit, gelen tüm müşterilerin, duyacakları büyük bir memnuniyetle, tesislerin müdavimi olacaklarını belirtirken, Kurtköy Spor Kulüp Başkanı Önder Akpınar ise, “Tesislerimiz gerçekten kulübümüze yakışır nitelikte güzel ve FİFA standartlarında bir tesis. Böyle bir tesise sahip olduğumuz için mutluyuz. Kurtköy Spor Kulübü olarak bu tesisimizle, liglerde başarılı sonuçlar alarak, Pendik’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113