• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor! Mesut Özil devreye girdi

Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor! Mesut Özil devreye girdi
Gelecek sezon yabancı bir teknik direktör ile çalışacağını resmen açıklayan Başkan Ali Koç'un adayları da netleşmeye başladı.

 Sarı lacivertlilerde ön plana çıkan isimlerin başında dünyaca ünlü teknik adam Rafael Benitez geliyor. Diğer adaylar arasında ise Dalic,Roger Schmidt ve Almanya milli takımından ayrılan Löw var.

SZALAI'NİN YANINA TRANSFER 
Ara transfer döneminde Attila Szalai'yi transfer eden sarı lacivertliler Macar futbolcunun yanına tecrübeli bir defans oyuncusu transfer etmek istiyor. Başkan Koç, şampiyonluk yolunda en önemli bölgelerden biri olan defans hattı için hata yapmak istemiyor.

icin-189.jpg

BREZİLYA BASINI DUYURDU 
Fenerbahçe'de bir yandan seçim çalışmaları yaşanırken bir yandan da transfer iddiaları gündeme geldi. Stoper transferi çalışmalarına devam eden sarı lacivertlilerle ilgili Brezilya basınından bomba bir iddia gündeme geldi.

DAVID LUIZ İDDİASI 
Brezilya basını Premier Lig devi Arsenal ile sözleşmesi sona eren ve şuan bonservisi elinde olan David Luiz'in Fenerbahçe ile görüştüğünü yazdı. 34 yaşındaki futbolcunun ya Brezilya'ya döneceğini ya da Avrupa'da kalarak Fenerbahçe formasını giyeceğini öne sürdü.

İSTEKLERİNİ FENERBAHÇE KARŞILADI 
Yapılan Haberde Brezilya milli takımının efsane stoperi David Luiz'in şu an karar aşamasında olduğunu belirtildi ve "Birçok teklif var ama onun isteklerini şu ana kadar sadece Flamengo ve Fenerbahçe karşıladı" denildi.
icicin-007.jpg

MESUT ÖZİL DEVREDE 
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde bomba bir hamle yapıp Arsenal'den dünya yıldızı Mesut Özil'i transfer etmesi, David Luiz transferinde büyük etken olacak. Bir dönem birlikte forma giyen ikilinin yeniden aynı takımda forma giymesi için Özil'in de devreye gireceği öğrenildi.
 

2 YIL İÇİN 5 MİLYON EURO 
Attila Szalai'nin yerine tecrübeli bir stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin David Luiz'e 2 yıllık sözleşme ve toplam 5 milyon Euro maaş teklif ettiği belirtiliyor. (Milliyet)
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113