• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Fenerbahçe'den bomba teknik direktör adayı

Fenerbahçe'den bomba teknik direktör adayı
Sarı Lacivertlilerin Başkan Koç'un Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeyeceğini açıklamasından sonra taraftarın gözü yeni teknik direktör adaylarına çevrildi.

Fenerbahçe'de Rafael Benitez ilk adaylar arasında yer alırken sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktörün Alman veya Portekiz ekolünden olacağını ifade etmişti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
Fenerbahçe'den son dakika haberleri üst üste geliyor. Sarı lacivertlilerde transferler için yeni teknik direktörün belirlenmesi bekleniyor. Bir sağ bek, bir stoper, bir orta saha, bir kanat oyuncusu ve en az iki forvet transferi düşünülüyor. Teknik direktör adayları arasında dikkat çeken bir isim daha var. Son dakika bilgisine göre Rafael Benitez dışında en ciddi aday da belli oldu!

SON DAKİKA: ALİ KOÇ 'PORTEKİZ EKOLÜ' DEMİŞTİ! FENERBAHÇE İÇİN....

Fenerbahçe tarihinde yabancı teknik adamlar ele alındığında Portekizli tek teknik adam olarak Vitor Pereira göze çarpıyor. Robin van Persie ve Nani'li kadroyu şampiyonluğa taşıyamayan Pereira ile yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe'nin başında şampiyon olan son yabancı teknik direktör olan Zico'nun da Portekiz pasaportu vardı. Brezilya efsanesi Zico, Galatasaray'a şampiyonluk kaptırınca görevden alınmıştı.

FENERBAHÇE İÇİN PORTEKİZLİ TEKNİK DİREKTÖR ADAYI!

Fenerbahçe teknik direktörlük seçimi için arayışlarını sürdürüyor. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörün yabancı olacağını ifade etmişti. Rafael Benitez'den sonra en ciddi isim olarak dikkat çeken aday ise Marco Silva oldu!

Hem Premier Lig'de çalışan hem de genç bir profil olarak dikkat çeken Marco Silva, kariyerinde Estoril, Sporting Lizbon, Olimpiakos, Hull City, Watford ve son olarak Everton'u çalıştırdı.

Şimdilerde bir takım çalıştırmayan Marco Silva, 12 Temmuz 1977 senesinde Lizbon'da doğdu. Futbolculuk döneminde Belenenses, Trofense, Rio Ave, Braga ve Estoril gibi takımlarda forma giyen Silva, Fenerbahçe için adaylar arasında.

Marcos Silva, kariyerindeki tek şampiyonluğunu Olimpiakos'un başında yaşamıştı. Silva ayrıca UEFA-Pro Lisans sahibi.

icicin-006.jpg

43 yaşındaki genç teknik adam Everton'da 60 maça çıkarak maç başına 1.38 puan ortalaması yakaladı.

Silva'nın Watford'taki puan ortalaması 1.12, Hull City'deki maç başına puan ortalaması ise 1.23'tü. Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113